Prethodne sedmice Srbiju je posetio Endi Radok, profesor Univerziteta Monaš u Melburnu i autor knjige Mladi i mediji (Clio, 2015). Tokom svog boravka Radok je posetio Novi Sad, Niš, Novi Pazar i Beograd, gde je o medijskoj pismenosti razgovarao sa studentima i srednjoškolcima, ali i sa predstavnicima medija, obrazovnih institucija i nevladinog sektora. Stavljajući fokus na različite aspekte medijske pismenosti, on je tokom svojih predavanja ukazao na kompleksnost odnosa mladih i medija koju često zanemarujemo, fokusirajući se na površnu predstavu da su mladi žrtve medijskih industrija.

Koje su, dakle, glavne poruke u vezi sa medijskom pismenošću koje smo mogli da čujemo od Endija Radoka? Pre svega, one se tiču ukazivanja na činjenicu da je moć medija veća od one koju možemo da sagledamo. Ta moć pre svega ogleda se u tome da mediji kreiraju našu stvarnost, i to pre svega političku stvarnost. Implikacije ove činjenice su brojne, počev od toga da bez medijske pismenosti ne postoji ni politička pismenost, do toga da su mediji danas osnova društvenog života i integralni deo kulture u kojoj živimo. Bez medijske pismenosti nije moguća participacija u političkom životu jednog društva, ali ni svakodnevna komunikacija i socijalizacija, budući da je jezik medija postao jezik svakodnevice. Stoga, medijska pismenost ne podrazumeva samo razumevanje medijskog sadržaja i njegovih implicitnih poruka, već i razumevanje medijske industrije, publike, kanala distribucije, i u krajnjoj liniji, kulture u kojoj medijski sadržaji nastaju.

Uskoro vas očekuje snimak druge sesije foruma Mediji u Srbiji u digitalnom dobu na You Tube kanalu IP Clio, kao i na sajtu.

 

Mladi i mediji

Kada je reč o ulozi mladih u kontekstu odnosa medija i društva, Radok ih vidi kao knjiučne aktere, pre svega zato što je pojam mladih sam po sebi medijski konstrukt. Odrednice toga ko su mladi i šta nekoga čini pripadnikom te grupe definišu mediji. Sa druge strane, poznato je da su subkulture koje su mahom formirali mladi kroz istoriju bile nosioci različitih političkih poruka. Najzad, Radok ukazuje na to da mediji često koriste društvene događaje čiji su glavni akteri mladi (poput ubilačkih napada u školama) da postave politička pitanja u vezi sa budućnošću celog društva.

Odnos mladih i medija ne završava se na tome. Mediji u mladima vide glavne konzumente medijskih sadržaja, odakle i dolazi stalna zabrinutost društva o negativnom uticaju medija na mlade. Kako Radok ističe, ova zabrinutost ne jenjava kroz istoriju, bilo da govorimo o gangsterskim filmovima iz 30-ih, stripovima iz 50-ih, rep muzici ili rijaliti programima koji su danas aktuelni. Ono što je zanimljivo, napominje Radok, je da su ovakvi medijski sadržaji mladima više služili kao povod za druženje i razgovor, nego kao uzor. Stoga pretpostavka da su mediji ti koji utiču na porast stepena nasilja među mladima ili na radikalizaciju njihovih stavova nije sasvim opravdana. Ono zbog čega treba da brinemo kada je reč o uticaju medija, ne samo na mlade nego i na ostatak publike, je činjenica da oni ograničavaju našu maštu, percepciju i način izražavanja. Suština medijskog sadržaja svodi se na plasiranje prepoznatljivih, formulaičnih priča jezikom koji treba da bude razumljiv širokoj publici, usled čega se i kreativnost u stvaranju medijskog sadržaja zapravo svodi na oponašanje jezika kojim mediji govore. Mladi prvi uspevaju da proniknu u taj jezik i umeju njime da se služe, ali je problem u tome što takav jezik ograničava osetljivost na sadržaje koji su drugačiji i inovativni, pa samim tim i mogućnost mladih, ali i medijske publike uopšte, da zamisle svet koji je drugačiji od onog koji se prikazuje u medijima. Nije teško ispričati drugačije priče, ali je teško pronaći publiku koja će ih slušati i u tome se nejviše ogleda uticaj medija, primećuje Radok. Istakavši da su mladi oni koji najbrže proniknu u poruke medijskog sadržaja zato što ga najbolje razumeju, Radok je zaključio savetom da mladima ne treba da predajemo o medijskoj pismenosti, već da od njih učimo.

Tokom razgovora sa publikom postalo je jasno da javnost u Srbiji najviše brine uticaj rijaliti emisija na ponašanje i stavove mladih. Osvrnuvši se na sopstveno iskustvo gledanja jedne srpske rijaliti emisije, Radok je istakao da su takve vrste programa globalni fenomen, budući da mu poznavanje srpskog jezika nije bilo potrebno da shvati o čemu je reč. Najveći problem sa rijaliti emisijama je u tome što prikazuju ljude poput nas, ali na veoma stereotipski način. Stoga ove emisije, u sprezi sa stalnim prisustvom publike na društvenim mrežama, dovode do toga da danas svako vidi sebe kao aktera nekog rijalitija, a svoje ponašanje i pojavu režira kao neku vrstu performansa. Zato je važno kritički razmišljati o tome kako mediji utiču na naš život, u čemu medijska pismenost ima presudni značaj.

 

Mladi i mediji u Srbiji:  Primarno iskustvo kroz ekran mobilnog telefona

Pored Endija Radoka, publici u gradovima širom Srbije govorili su o meijskoj pismenosti i Zoran Hamović, glavni urednik Izdavačke kuće Klio i Maja Vukadinović, urednica edicije Multimedia u kojoj je objavljena knjiga Mladi i mediji. Zoran Hamović je kao povod za dolazak Endija Radoka u Srbiju istakao potrebu za negovanjem medija koji prethodi svim drugim, a to je živi  razgovor. Osvrnuvši se na temu Radokovih predavanja, napomenuo je da smo svi mladi kada je reč o medijima, budući da svi stalno učimo kako da ih tumačimo. U tom smislu, medija ne treba doživljavati kao pretnju, već treba da prozremo šta sa njima možemo da uradimo. To što sebe doživljavamo kao medijske žrtve odraz je naše pasivnosti; umesto toga, trebalo bi da istražujemo medijski prostor i pozicioniramo sebe kao aktivne učesnike. Sa ovim se složila i Maja Vukadinović, skrenuvši pažnju na to da su sredstva za produkciju medijskog sadržaja danas svima dostupna i da stoga mlade treba ohrabrivati da sami postanu kreatori sadržaja koji smatraju relevantnim.

Kraj posete Endija Radoka obeležilo je njegovo učešće na forumu Mediji u Srbiji u digitalnom dobu u Domu omladine Beograda, gde su pored njega govorili i predavači iz Srbije, pruživši učesnicima sveobuhvatni uvid u odnos mladih i medija u Srbiji. Milena Dragićević Šešić je knjigu Mladi i mediji okarakterisala kao delo koje podstiče na razmišljanje o novoj etici akademskog istraživanja, budući da su mladi retko tema kojom se domaća istraživačka zajednica bavi. Dragićević Šešić razlog za to pre svega vidi u tome što se tema mladih na ovim prostorima povezuje sa nasleđem socijalizma, od kog danas mnogi žele da se distanciraju. Ipak, primetila je ona, tema mladih ima širok društveni značaj jer moramo razumeti kako oni doživljavaju medije ako želimo da se upoznamo sa pojmom medijske pismenosti, a samim tim i sa kulturnim modelima koje dele različite društvene grupe. Mediji su pre svega društveno iskustvo i zato je potrebno razumeti ih iz ugla mladih, umesto što sprovodimo istraživanja koja su kritika mladih, zaključila je Dragićević Šešić.

Aleksandar Luj Todorović govorio je o odnosu mladih i medija u kontekstu novih tehnologija, istakavši da mladi danas više poverenja imaju u društvene mreže nego u tradicionalne medije. Upravo ova pojava dovela je do hibridizacije medijskih sadržaja, pa danas više ne možemo govoriti o informaciji, već o infozabavi. Gledaoci su postali multimedijski zavisnici, što se ogleda u tome da je jedan gledalac često prisutan na bar tri ekrana – televizijskom, kompjuterskom i onom na svom mobilnom telefonu. Imajući u vidu pojavu da danas svaki gledalac ima bar jedan sopstveni ekran, Todorović je skrenuo pažnju na to da se izgubila socijalizujuća uloga televizije ispred koje su se nekada okupljale čitave porodice, te da i statistika govori u prilog ovom zapažanju podatkom da se rastom televizijskog ekrana smanjuje broj gledalaca ispred njega.

Ana Martinoli predstavila je istraživanje čiji rezultati su potvrdili utisak da je pažnja mladih najviše usmerena na društvene mreže i mobilne i personalizovane medije. Ono što mladi danas traže od medija nisu sadržaji sami po sebi, već sadržaji koji donose iskustvo. Takođe, oni žele medije koji im daju moć kontrole i koji se obraćaju upravo njima. Iznevši podatak da više od polovine ispitanika prvodi više od četiri sata dnevno na internetu, Martinoli je istakla da mladi više ne razmišljaju u kategorijama tradicionalnih medija, te da možemo govoriti o pohlepnoj publici koja stalno traži nove sadržaje, ali i o anksioznoj publici koja stalno ima utisak da propušta neku informaciju.

Dalibor Petrović osvrnuo se na knjigu Mladi i mediji, istakavši kao njenu glavnu poruku da mediji sami po sebi ne mogu vršiti uticaj na ponašanje publike, već to jedino mogu činiti u sprezi sa drugim društvenim akterima. Odnos prema medijima je danas dramatično drugačiji, internet je sastavni deo života mladih, a mi ga još uvek ne razumemo dovoljno kao platformu za komuniciranje. Mladi do primarnog iskustva danas dolaze posredovano, kroz ekran mobilnog telefona; oni zapravo žive medije, istakao je Petrović.

Đorđe Krivokapić nastavio je razgovor o temi prisustva na duštvenim mrežama, ukazujući na posledice fenomena onlajn kulture. Prva posledica je ta što sadržaj postaje bezvredan kada ga je previše. Druga, možda još važnija, je nemogućnost da upravljamo sopstvenom reputacijom i identitetom kada jednom postanemo predmet medija, a prisustvom na društvenim mrežama to postajemo svi. Treća posledica koje mnogi nisu svesni je da svi korisnici društvenih mreža svoje prisustvo na njima plaćaju svojom ličnošću – podacvima o sebi pretvorenim u nule i jeinice. Zato je medijska pismenost ključna za svaki aspekt razvoje ličnosti, zaključio je Krivokapić.

 Forum Mediji u Srbiji u digitalnom dobu održan je uz podršku Misije OEBS-a u Srbiji i Ministarstva kulture i informisanja.

*Uskoro vas očekuje snimak druge sesije foruma Mediji u Srbiji u digitalnom dobu na sajtu i Ju Tjub kanalu IP Clio.

 

Izazvovi proširenih multimedija, tekst predavanja Aleksandra Luja Todorovića 


Vezane knjige:
MLADI I MEDIJI
Vaš komentar (sva polja su obavezna, vaša e-mail adresa neće biti vidljiva na sajtu)
CAPTCHA Image
Datum: 14.08.2016.
[b][url=http://www.discounttiffany.cn/]tiffany jewelry[/url][/b] [b][url=http://www.discounttiffany.cn/]tiffany & co[/url][/b] <strong><a href="http://www.discounttiffany.cn/">tiffany outlet store</a></strong> | <strong><a href="http://www.discounttiffany.cn/">tiffany outlet</a></strong> | <strong><a href="http://www.discounttiffany.cn/">tiffany jewelry outlet</a></strong> <br> <title>Tiffany & Co Attractive Snowflake Necklace [a980] - $77.00 : Professional tiffany outlet stores, discounttiffany.cn</title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" /> <meta name="keywords" content="Tiffany & Co Attractive Snowflake Necklace [a980] New Arrivals Tiffany Bangles Tiffany Bracelets Tiffany Cuff Link Tiffany Earrings Tiffany Key Rings Tiffany Money Clips Tiffany Necklaces Tiffany Pendants Tiffany Rings Tiffany Sets cheap tiffany Jewelry online sales" /> <meta name="description" content="Professional tiffany outlet stores Tiffany & Co Attractive Snowflake Necklace [a980] - Brand story:&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Since 1837, the masterpieces of Tiffany & Co. have defined style and celebrated the worldâs great love stories. &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Tiffany published its first Blue Book catalogue in 1845. This annual presentation of flawless craftsmanship and peerless design heralds the fall season with one of the most extensive and exquisite collections " /> <meta http-equiv="imagetoolbar" content="no" /> <link rel="canonical" href="http://www.discounttiffany.cn/tiffany-co-attractive-snowflake-necklace-p-15.html" /> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.discounttiffany.cn/includes/templates/polo/css/style_imagehover.css" /> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.discounttiffany.cn/includes/templates/polo/css/stylesheet.css" /> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.discounttiffany.cn/includes/templates/polo/css/stylesheet_css_buttons.css" /> <link rel="stylesheet" type="text/css" media="print" href="http://www.discounttiffany.cn/includes/templates/polo/css/print_stylesheet.css" /> <style> #sddm { margin: 0 auto; padding: 0; z-index: 30; background-color:#F4F4F4; width: 80px; height:23px; float: right; margin-right: 70px;} #sddm li { margin: 0; padding: 0; list-style: none; float: left; font: bold 12px arial} #sddm li a { display: block; margin: 0 1px 0 0; padding: 4px 10px; width: 60px; background: #F6F5F5; color: #F6F5c6; text-align: center; text-decoration: none} #sddm li a:hover { background: #49A3FF} #sddm div { position: absolute; visibility: hidden; margin: 0; padding: 0; background: #EAEBD8; border: 1px solid #5970B2} #sddm div a { position: relative; display: block; margin: 0; padding: 5px 10px; width: auto; white-space: nowrap; text-align: left; text-decoration: none; background: #EAEBD8; color: #2875DE; font: 12px arial} #sddm div a:hover { background: #49A3FF; color: #FFF} </style> </head> <ul id="sddm"> <li><a href="http://www.discounttiffany.cn/" onmouseover="mopen('m1')" onmouseout="mclosetime()">Language</a> <div id="m1" onmouseover="mcancelclosetime()" onmouseout="mclosetime()"> <a href="http://www.discounttiffany.cn/de/"> <img src="http://www.discounttiffany.cn/langimg/gericon.gif" alt="Deutsch" title=" Deutsch " height="15" width="24">Deutsch</a> <a href="http://www.discounttiffany.cn/fr/"> <img src="http://www.discounttiffany.cn/langimg/fricon.gif" alt="Français" title=" Français " height="15" width="24">Français</a> <a href="http://www.discounttiffany.cn/it/"> <img src="http://www.discounttiffany.cn/langimg/iticon.gif" alt="italiano" title=" italiano " height="15" width="24">Italiano</a> <a href="http://www.discounttiffany.cn/es/"> <img src="http://www.discounttiffany.cn/langimg/esicon.gif" alt="Español" title=" Español " height="15" width="24">Español</a> <a href="http://www.discounttiffany.cn/pt/"> <img src="http://www.discounttiffany.cn/langimg/pticon.gif" alt="Português" title=" Português " height="15" width="24">Português</a> <a href="http://www.discounttiffany.cn/jp/"> <img src="http://www.discounttiffany.cn/langimg/jpicon.gif" alt="æ¥æ¬èª" title=" æ¥æ¬èª " height="14" width="24">æ¥æ¬èª</a> <a href="http://www.discounttiffany.cn/ru/"> <img src="http://www.discounttiffany.cn/langimg/ruicon.gif" alt="russian" title=" russian " height="15" width="24">Russian</a> <a href="http://www.discounttiffany.cn/ar/"> <img src="http://www.discounttiffany.cn/langimg/aricon.gif" alt="arabic" title=" arabic " height="15" width="24">Arabic</a> <a href="http://www.discounttiffany.cn/no/"> <img src="http://www.discounttiffany.cn/langimg/noicon.gif" alt="norwegian" title=" norwegian " height="15" width="24">Norwegian</a> <a href="http://www.discounttiffany.cn/sv/"> <img src="http://www.discounttiffany.cn/langimg/svicon.gif" alt="swedish" title=" swedish " height="15" width="24">Swedish</a> <a href="http://www.discounttiffany.cn/da/"> <img src="http://www.discounttiffany.cn/langimg/daicon.gif" alt="danish" title=" danish " height="15" width="24">Danish</a> <a href="http://www.discounttiffany.cn/nl/"> <img src="http://www.discounttiffany.cn/langimg/nlicon.gif" alt="Nederlands" title=" Nederlands" height="15" width="24">Nederlands</a> <a href="http://www.discounttiffany.cn/fi/"> <img src="http://www.discounttiffany.cn/langimg/fiicon.gif" alt="finland" title=" finland " height="15" width="24">Finland</a> <a href="http://www.discounttiffany.cn/ie/"> <img src="http://www.discounttiffany.cn/langimg/gaicon.gif" alt="ireland" title=" ireland " height="15" width="24">Ireland</a> <a href="http://www.discounttiffany.cn/"> <img src="http://www.discounttiffany.cn/langimg/icon.gif" alt="English" title=" English " height="15" width="24">English</a> </div> </li> </ul> <div> <div id="head"> <div id ="head_login"> <div id="head_right"> <div id="head_right_top"> </div> </div> <div class="clearBoth" /></div> <div id="head_right_bottom"> <div id="head_right_bottom_left"> Welcome! <a href="http://www.discounttiffany.cn/index.php?main_page=login">Sign In</a> or <a href="http://www.discounttiffany.cn/index.php?main_page=create_account">Register</a> </div> <div id="head_right_bottom_right"> <div id="cartBoxEmpty"><a href="http://www.discounttiffany.cn/index.php?main_page=shopping_cart"><img class="cart-icon empty float-left" src="http://www.discounttiffany.cn/includes/templates/polo/images/spacer.gif" /></a>Your cart is empty</div> </div> </div> </div> <div id="head_left"> <a href="http://www.discounttiffany.cn/"><img src="http://www.discounttiffany.cn/includes/templates/polo/images/logo.gif" alt="Powered by Zen Cart :: The Art of E-Commerce" title=" Powered by Zen Cart :: The Art of E-Commerce " width="162" height="32" /></a></div> <div class="clearBoth" /></div> <div id="head_center"> <form name="quick_find_header" action="http://www.discounttiffany.cn/index.php?main_page=advanced_search_result" method="get"><input type="hidden" name="main_page" value="advanced_search_result" /><input type="hidden" name="search_in_description" value="1" /><div class="search-header-input"><input type="text" name="keyword" size="32" maxlength="130" id="searchinput" value="Search..." onfocus="if (this.value == 'Search...') this.value = '';" onblur="if (this.value == '') this.value = 'Search...';" /></div><div class="button-search-header"><input type="image" src="http://www.discounttiffany.cn/includes/templates/polo/images/search_header_button.gif" value="Serch" /></div></form> </div> <div class="clearBoth" /></div> <div id="nav"> <li><a href="http://www.discounttiffany.cn/new-arrivals-c-1.html">New Arrivals</a></li> <li><a href="http://www.discounttiffany.cn/tiffany-bangles-c-2.html">Tiffany Bangles</a></li> <li><a href="http://www.discounttiffany.cn/tiffany-earrings-c-5.html">Tiffany Earrings</a></li> <li><a href="http://www.discounttiffany.cn/tiffany-rings-c-10.html">Tiffany Rings</a></li> </div> </div> <div class="clearBoth" /></div> </div> <div id="content"> <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" id="contentMainWrapper"> <tr> <td id="navColumnOne" class="columnLeft" style="width: 220px"> <div id="navColumnOneWrapper" style="width: 220px"> <div class="leftBoxContainer" id="currencies" style="width: 220px"> <div class="sidebox-header-left "><h3 class="leftBoxHeading " id="currenciesHeading"><label>Currencies</label></h3></div> <div id="currenciesContent" class="sideBoxContent centeredContent"><form name="currencies_form" action="http://www.discounttiffany.cn/" method="get"><select name="currency" onchange="this.form.submit();"> <option value="USD" selected="selected">US Dollar</option> <option value="EUR">Euro</option> <option value="GBP">GB Pound</option> <option value="CAD">Canadian Dollar</option> <option value="AUD">Australian Dollar</option> <option value="JPY">Jappen Yen</option> <option value="NOK">Norske Krone</option> <option value="SEK">Swedish Krone</option> <option value="DKK">Danish Krone</option> <option value="CNY">CNY</option> </select> <input type="hidden" name="main_page" value="product_info" /><input type="hidden" name="products_id" value="15" /></form></div></div> <div class="leftBoxContainer" id="categories" style="width: 220px"> <div class="sidebox-header-left main-sidebox-header-left"><h3 class="leftBoxHeading main-sidebox-header-right" id="categoriesHeading">Categories</h3></div> <div id="categoriesContent" class="sideBoxContent"> <div class="categories-top-list no-dots"><a class="category-top" href="http://www.discounttiffany.cn/new-arrivals-c-1.html"><span class="category-subs-selected">New Arrivals</span></a></div> <div class="categories-top-list "><a class="category-top" href="http://www.discounttiffany.cn/tiffany-bracelets-c-3.html">Tiffany Bracelets</a></div> <div class="categories-top-list "><a class="category-top" href="http://www.discounttiffany.cn/tiffany-bangles-c-2.html">Tiffany Bangles</a></div> <div class="categories-top-list "><a class="category-top" href="http://www.discounttiffany.cn/tiffany-cuff-link-c-4.html">Tiffany Cuff Link</a></div> <div class="categories-top-list "><a class="category-top" href="http://www.discounttiffany.cn/tiffany-earrings-c-5.html">Tiffany Earrings</a></div> <div class="categories-top-list "><a class="category-top" href="http://www.discounttiffany.cn/tiffany-key-rings-c-6.html">Tiffany Key Rings</a></div> <div class="categories-top-list "><a class="category-top" href="http://www.discounttiffany.cn/tiffany-money-clips-c-7.html">Tiffany Money Clips</a></div> <div class="categories-top-list "><a class="category-top" href="http://www.discounttiffany.cn/tiffany-necklaces-c-8.html">Tiffany Necklaces</a></div> <div class="categories-top-list "><a class="category-top" href="http://www.discounttiffany.cn/tiffany-pendants-c-9.html">Tiffany Pendants</a></div> <div class="categories-top-list "><a class="category-top" href="http://www.discounttiffany.cn/tiffany-rings-c-10.html">Tiffany Rings</a></div> <div class="categories-top-list "><a class="category-top" href="http://www.discounttiffany.cn/tiffany-sets-c-11.html">Tiffany Sets</a></div> </div></div> <div class="leftBoxContainer" id="featured" style="width: 220px"> <div class="sidebox-header-left "><h3 class="leftBoxHeading " id="featuredHeading">Featured - <a href="http://www.discounttiffany.cn/featured_products.html">&nbsp;&nbsp;[more]</a></h3></div> <div class="sideBoxContent centeredContent"><a href="http://www.discounttiffany.cn/tiffany-co-shopping-bag-charm-pendant-p-652.html"><img src="http://www.discounttiffany.cn/images/_small//tiffany_new04/Tiffany-Pendants/Tiffany-Co-Shopping-Bag-Charm-Pendant-1.jpg" alt="Tiffany & Co Shopping Bag Charm Pendant [54ab]" title=" Tiffany & Co Shopping Bag Charm Pendant [54ab] " width="130" height="130" /></a><a class="sidebox-products" href="http://www.discounttiffany.cn/tiffany-co-shopping-bag-charm-pendant-p-652.html">Tiffany & Co Shopping Bag Charm Pendant [54ab]</a><div><span class="normalprice">$378.00 </span>&nbsp;<span class="productSpecialPrice">$63.00</span><span class="productPriceDiscount"><br />Save:&nbsp;83% off</span></div></div><div class="sideBoxContent centeredContent"><a href="http://www.discounttiffany.cn/tiffany-co-whistle-pendant-p-656.html"><img src="http://www.discounttiffany.cn/images/_small//tiffany_new04/Tiffany-Pendants/Tiffany-Co-Whistle-Pendant.jpg" alt="Tiffany & Co Whistle Pendant [a3d3]" title=" Tiffany & Co Whistle Pendant [a3d3] " width="130" height="130" /></a><a class="sidebox-products" href="http://www.discounttiffany.cn/tiffany-co-whistle-pendant-p-656.html">Tiffany & Co Whistle Pendant [a3d3]</a><div><span class="normalprice">$386.00 </span>&nbsp;<span class="productSpecialPrice">$63.00</span><span class="productPriceDiscount"><br />Save:&nbsp;84% off</span></div></div><div class="sideBoxContent centeredContent"><a href="http://www.discounttiffany.cn/tiffany-co-snowman-charm-pendant-p-654.html"><img src="http://www.discounttiffany.cn/images/_small//tiffany_new04/Tiffany-Pendants/Tiffany-Co-Snowman-Charm-Pendant.jpg" alt="Tiffany & Co Snowman Charm Pendant [7c5e]" title=" Tiffany & Co Snowman Charm Pendant [7c5e] " width="130" height="130" /></a><a class="sidebox-products" href="http://www.discounttiffany.cn/tiffany-co-snowman-charm-pendant-p-654.html">Tiffany & Co Snowman Charm Pendant [7c5e]</a><div><span class="normalprice">$379.00 </span>&nbsp;<span class="productSpecialPrice">$68.00</span><span class="productPriceDiscount"><br />Save:&nbsp;82% off</span></div></div></div> </div></td> <td id="columnCenter" valign="top"> <div id="navBreadCrumb"> <a href="http://www.discounttiffany.cn/">Home</a>&nbsp;::&nbsp; <a href="http://www.discounttiffany.cn/new-arrivals-c-1.html">New Arrivals</a>&nbsp;::&nbsp; Tiffany & Co Attractive Snowflake Necklace [a980] </div> <div class="centerColumn" id="productGeneral"> <form name="cart_quantity" action="http://www.discounttiffany.cn/tiffany-co-attractive-snowflake-necklace-p-15.html?action=add_product" method="post" enctype="multipart/form-data"> <div style="float:left; width:350px;"> <link rel="stylesheet" href="http://www.discounttiffany.cn/style/jqzoom.css" type="text/css" media="screen" /> <link rel="stylesheet" href="http://www.discounttiffany.cn/style/jqzoomimages.css" type="text/css" media="screen" /> <style type="text/css"> .jqzoom{ float:left; position:relative; padding:0px; cursor:pointer; width:301px; height:411px; }</style> <div id="productMainImage" class="centeredContent back"> <div class="jqzoom" > <a href="http://www.discounttiffany.cn/tiffany-co-attractive-snowflake-necklace-p-15.html" ><img src="http://www.discounttiffany.cn/images//tiffany_new04/New-Arrivals/Tiffany-Co-Attractive-Snowflake-Necklace.jpg" alt="Tiffany & Co Attractive Snowflake Necklace [a980]" jqimg="images//tiffany_new04/New-Arrivals/Tiffany-Co-Attractive-Snowflake-Necklace.jpg" id="jqzoomimg"></a></div> <div style="clear:both;"></div> <div id='jqzoomimages' class="smallimages"></div> </div> </div> <div style="width:260px; float:left; margin-left:30px; margin-top:15px;" id='pb-left-column'> <div style="font-weight:bold; padding-bottom:10px; font-size:14px;">Tiffany & Co Attractive Snowflake Necklace [a980]</div> <span id="productPrices" class="productGeneral"> <span class="normalprice">$379.00 </span>&nbsp;<span class="productSpecialPrice">$77.00</span><span class="productPriceDiscount"><br />Save:&nbsp;80% off</span></span> <div id="cartAdd"> Add to Cart: <input type="text" name="cart_quantity" value="1" maxlength="6" size="4" /><br /><br /><input type="hidden" name="products_id" value="15" /><input type="image" src="http://www.discounttiffany.cn/includes/templates/polo/buttons/english/button_in_cart.gif" alt="Add to Cart" title=" Add to Cart " /> </div> <br class="clearBoth" /> </div> <br class="clearBoth" /> <div id="productDescription" class="productGeneral biggerText"> <span id ="product_tab"> <div class="tabTitles"> <ul> <li> <h4 tid="t1" class="cur"><strong class=""><span>Description</span></strong></h4> </li> </ul> </div> <p>Brand story:<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Since 1837, the masterpieces of Tiffany & Co. have defined style and celebrated the worldâs great love stories. </p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Tiffany published its first Blue Book catalogue in 1845. This annual presentation of flawless craftsmanship and peerless design heralds the fall season with one of the most extensive and exquisite collections of couture jewelry on earth. These breathtaking masterpieces of exceedingly rare gems are eagerly anticipated by the worldâs jewelry connoisseurs who flock to Tiffany to be the first to see and buy these one-of-a-kind treasures.</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Tiffany has always been the leader in exploring new materials and set the standard of purity for sterling silver and platinum in the U.S. In 2012, Tiffanyâs RUBEDO? metal honored the companyâs 175th anniversary. Capturing the light of dawn, its beauty truly glows on the skin.</p><p>Add a touch of icy sparkle to your style with this Tiffany &amp; Co Attractive Snowflake Necklace. Crafted of sterling silver, this necklace from Tiffany &amp; co outlet hangs from a cable chain and secures with a spring ring clasp. Light up any ensemble with this charming snowflake necklace.</p><p>Product Features:<br />Attractive Snowflake Necklace<br />Sterling Silver<br />Manufacturer: Tiffany &amp; Co. jewelry</p></div> </span> <br class="clearBoth" /> <div align="center"> <p style='text-align:center;'><a target="_blank" href="http://www.discounttiffany.cn/images//tiffany_new04/New-Arrivals/Tiffany-Co-Attractive-Snowflake-Necklace.jpg"> <a href="http://www.discounttiffany.cn/tiffany-co-attractive-snowflake-necklace-p-15.html" ><img src="http://www.discounttiffany.cn/images//tiffany_new04/New-Arrivals/Tiffany-Co-Attractive-Snowflake-Necklace.jpg" width=500px alt="/tiffany_new04/New-Arrivals/Tiffany-Co-Attractive-Snowflake-Necklace.jpg"/></a></p> </div> <div class="centerBoxWrapper" id="similar_product"> <h2 class="centerBoxHeading">Related Products</h2> <table><tr> <td style="display:block;float:left;width:24.5%;"> <div style="width:160px;height:200px;"> <a href="http://www.discounttiffany.cn/tiffany-co-return-to-tiffany-heart-tag-ring-p-61.html"><img src="http://www.discounttiffany.cn/images/_small//tiffany_new04/New-Arrivals/Tiffany-Co-Return-to-Tiffany-Heart-Tag-Ring.jpg" alt="Tiffany & Co Return to Tiffany Heart Tag Ring [4984]" title=" Tiffany & Co Return to Tiffany Heart Tag Ring [4984] " width="160" height="160" /></a></div><a href="http://www.discounttiffany.cn/tiffany-co-return-to-tiffany-heart-tag-ring-p-61.html">Tiffany & Co Return to Tiffany Heart Tag Ring [4984]</a> </td> <td style="display:block;float:left;width:24.5%;"> <div style="width:160px;height:200px;"> <a href="http://www.discounttiffany.cn/tiffany-co-palomas-tenderness-heart-pendant-p-56.html"><img src="http://www.discounttiffany.cn/images/_small//tiffany_new04/New-Arrivals/Tiffany-Co-Paloma-s-Tenderness-Heart-Pendant.jpg" alt="Tiffany & Co Paloma's Tenderness Heart Pendant [cb86]" title=" Tiffany & Co Paloma's Tenderness Heart Pendant [cb86] " width="160" height="194" /></a></div><a href="http://www.discounttiffany.cn/tiffany-co-palomas-tenderness-heart-pendant-p-56.html">Tiffany & Co Paloma's Tenderness Heart Pendant [cb86]</a> </td> <td style="display:block;float:left;width:24.5%;"> <div style="width:160px;height:200px;"> <a href="http://www.discounttiffany.cn/tiffany-co-1837-lock-pendant-p-7.html"><img src="http://www.discounttiffany.cn/images/_small//tiffany_new04/New-Arrivals/Tiffany-Co-1837-Lock-Pendant.jpg" alt="Tiffany & Co 1837 Lock Pendant [97af]" title=" Tiffany & Co 1837 Lock Pendant [97af] " width="160" height="160" /></a></div><a href="http://www.discounttiffany.cn/tiffany-co-1837-lock-pendant-p-7.html">Tiffany & Co 1837 Lock Pendant [97af]</a> </td> <td style="display:block;float:left;width:24.5%;"> <div style="width:160px;height:200px;"> <a href="http://www.discounttiffany.cn/tiffany-co-two-hearts-triple-bangle-p-64.html"><img src="http://www.discounttiffany.cn/images/_small//tiffany_new04/New-Arrivals/Tiffany-Co-Two-Hearts-Triple-Bangle.jpg" alt="Tiffany & Co Two Hearts Triple Bangle [a6d9]" title=" Tiffany & Co Two Hearts Triple Bangle [a6d9] " width="160" height="194" /></a></div><a href="http://www.discounttiffany.cn/tiffany-co-two-hearts-triple-bangle-p-64.html">Tiffany & Co Two Hearts Triple Bangle [a6d9]</a> </td> </table> </div> <div id="productReviewLink" class="buttonRow back"><a href="http://www.discounttiffany.cn/index.php?main_page=product_reviews_write&amp;products_id=15"><img src="http://www.discounttiffany.cn/includes/templates/polo/buttons/english/button_write_review.gif" alt="Write Review" title=" Write Review " width="98" height="19" /></a></div> <br class="clearBoth" /> </form> </div> </td> </tr> </table> </div> <div id="navSuppWrapper"> <div class="footer"> <div id="customerHelp" class="w-bp"> <div> <dl> <dt>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Help Center</dt> <br class="clearBoth" /> <dd><a href="http://www.discounttiffany.cn/index.php?main_page=shippinginfo">Order Tracking</a></dd> <dd><a href="http://www.discounttiffany.cn/index.php?main_page=Coupons">Coupons</a></dd> <dd><a href="http://www.discounttiffany.cn/index.php?main_page=contact_us">Contact Us</a></dd> </dl> <dl> <dt>&nbsp;&nbsp;&nbsp;Payment &amp; Shipping</dt> <br class="clearBoth" /> <dd><a href="http://www.discounttiffany.cn/index.php?main_page=shippinginfo">Shipping</a></dd> <dd><a href="http://www.discounttiffany.cn/index.php?main_page=Payment_Methods">Wholesale</a></dd> <dd><a href="http://www.discounttiffany.cn/index.php?main_page=Payment_Methods">Payment Methods</a></dd> </dl> <dl> <dt>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; Hot Sales</dt> <br class="clearBoth" /> <dd><a style=" font-weight:bold;" href="http://www.3dtiffany.com/" target="_blank">Tiffany New Arrivals</a></dd> <dd><a style=" font-weight:bold;" href="http://www.3dtiffany.com/" target="_blank">Tiffany Bangle</a></dd> <dd><a style=" font-weight:bold;" href="http://www.3dtiffany.com/" target="_blank">Tiffany Bracelets</a></dd> <dd><a style=" font-weight:bold;" href="http://www.3dtiffany.com/" target="_blank">Tiffany Necklaces</a></dd> <dd><a style=" font-weight:bold;" href="http://www.3dtiffany.com/" target="_blank">Tiffany Rings</a></dd> </dl> </div> </div> <DIV align="center"> <a href="http://www.discounttiffany.cn/tiffany-co-attractive-snowflake-necklace-p-15.html" ><IMG src="http://www.discounttiffany.cn/includes/templates/polo/images/payment.png"></a> </DIV> <div align="center" style="color:#fff;">Copyright © 2012-2014 All Rights Reserved. </div> </div> </div> <strong><a href="http://www.discounttiffany.cn/">tiffany jewelry</a></strong> <br> <strong><a href="http://www.discounttiffany.cn/">tiffany & co</a></strong> <br>
Datum: 05.07.2016.
[b]<a href="http://www.pandorabeauty.top/">pandora jewelry wholesale</a>[/b] [b][url=http://www.pandorabeauty.top/]pandora jewelry cheap[/url][/b] <ul><li><strong><a href="http://www.pandorabeauty.top/">pandora outlet shops</a></strong> </li><li><strong><a href="http://www.pandorabeauty.top/">pandora silver</a></strong> </li><li><strong><a href="http://www.pandorabeauty.top/">pandora outlet stores</a></strong> </li></ul><br> <title>Cheap Pandora Clip Bead US Outlet:Find genuine online stockists for Pandora Bracelets.</title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" /> <meta name="keywords" content="Cheap Pandora Clip Bead US Outlet,pandora charm bracelet" /> <meta name="description" content="" /> <meta http-equiv="imagetoolbar" content="no" /> <base href="http://www.pandorabeauty.top/" /> <link rel="canonical" href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-clip-bead-c-13.html" /> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.pandorabeauty.top/includes/templates/polo/css/style_imagehover.css" /> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.pandorabeauty.top/includes/templates/polo/css/stylesheet.css" /> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.pandorabeauty.top/includes/templates/polo/css/stylesheet_css_buttons.css" /> <link rel="stylesheet" type="text/css" media="print" href="http://www.pandorabeauty.top/includes/templates/polo/css/print_stylesheet.css" /> <div style="margin:0 auto; clear:both;"><div id="lang_main_page" style="padding-top:10px; clear:both;text-align:center;margin-right:auto;margin-left:auto;"> <b>language:</b> <a href="http://www.pandorabeauty.top/de/"> <img src="http://www.pandorabeauty.top/langimg/gericon.gif" alt="Deutsch" title=" Deutsch " height="15" width="24"></a>&nbsp;&nbsp; <a href="http://www.pandorabeauty.top/fr/"> <img src="http://www.pandorabeauty.top/langimg/fricon.gif" alt="Français" title=" Français " height="15" width="24"></a>&nbsp;&nbsp; <a href="http://www.pandorabeauty.top/it/"> <img src="http://www.pandorabeauty.top/langimg/iticon.gif" alt="italiano" title=" italiano " height="15" width="24"></a>&nbsp;&nbsp; <a href="http://www.pandorabeauty.top/es/"> <img src="http://www.pandorabeauty.top/langimg/esicon.gif" alt="Español" title=" Español " height="15" width="24"></a>&nbsp;&nbsp; <a href="http://www.pandorabeauty.top/pt/"> <img src="http://www.pandorabeauty.top/langimg/pticon.gif" alt="Português" title=" Português " height="15" width="24"></a>&nbsp;&nbsp; <a href="http://www.pandorabeauty.top/jp/"> <img src="http://www.pandorabeauty.top/langimg/jpicon.gif" alt="æ¥æ¬èª" title=" æ¥æ¬èª " height="14" width="24"></a>&nbsp;&nbsp; <a href="http://www.pandorabeauty.top/ru/"> <img src="http://www.pandorabeauty.top/langimg/ruicon.gif" alt="russian" title=" russian " height="15" width="24"></a>&nbsp;&nbsp; <a href="http://www.pandorabeauty.top/ar/"> <img src="http://www.pandorabeauty.top/langimg/aricon.gif" alt="arabic" title=" arabic " height="15" width="24"></a>&nbsp;&nbsp; <a href="http://www.pandorabeauty.top/no/"> <img src="http://www.pandorabeauty.top/langimg/noicon.gif" alt="norwegian" title=" norwegian " height="15" width="24"></a>&nbsp;&nbsp; <a href="http://www.pandorabeauty.top/sv/"> <img src="http://www.pandorabeauty.top/langimg/svicon.gif" alt="swedish" title=" swedish " height="15" width="24"></a>&nbsp;&nbsp; <a href="http://www.pandorabeauty.top/da/"> <img src="http://www.pandorabeauty.top/langimg/daicon.gif" alt="danish" title=" danish " height="15" width="24"></a>&nbsp;&nbsp; <a href="http://www.pandorabeauty.top/nl/"> <img src="http://www.pandorabeauty.top/langimg/nlicon.gif" alt="Nederlands" title=" Nederlands" height="15" width="24"></a>&nbsp;&nbsp; <a href="http://www.pandorabeauty.top/fi/"> <img src="http://www.pandorabeauty.top/langimg/fiicon.gif" alt="finland" title=" finland " height="15" width="24"></a>&nbsp;&nbsp; <a href="http://www.pandorabeauty.top/ie/"> <img src="http://www.pandorabeauty.top/langimg/gaicon.gif" alt="ireland" title=" ireland " height="15" width="24"></a>&nbsp;&nbsp; <a href="http://www.pandorabeauty.top/"> <img src="http://www.pandorabeauty.top/langimg/icon.gif" alt="English" title=" English " height="15" width="24"></a>&nbsp;&nbsp; </div></div> <div> <div id="head"> <div id ="top"> <div id ="head_login"> <div id="head_right"> <div id="head_right_top"> </div> </div> <div class="clearBoth" /></div> <div id="head_right_bottom"> <div id="head_right_bottom_left"> Welcome! <a href="http://www.pandorabeauty.top/index.php?main_page=login">Sign In</a> or <a href="http://www.pandorabeauty.top/index.php?main_page=create_account">Register</a> </div> <div id="head_right_bottom_right"> <div id="cartBoxEmpty"><a href="http://www.pandorabeauty.top/index.php?main_page=shopping_cart"><img class="cart-icon empty float-left" src="http://www.pandorabeauty.top/includes/templates/polo/images/spacer.gif" /></a>Your cart is empty</div> </div> </div> </div> </div> <div id="head_left"> <a href="http://www.pandorabeauty.top/"><img src="http://www.pandorabeauty.top/includes/templates/polo/images/logo.gif" alt="Powered by Zen Cart :: The Art of E-Commerce" title=" Powered by Zen Cart :: The Art of E-Commerce " width="153" height="37" /></a></div> <div class="clearBoth" /></div> <div id="head_center"> <form name="quick_find_header" action="http://www.pandorabeauty.top/index.php?main_page=advanced_search_result" method="get"><input type="hidden" name="main_page" value="advanced_search_result" /><input type="hidden" name="search_in_description" value="1" /><div class="search-header-input"><input type="text" name="keyword" size="32" maxlength="130" id="searchinput" value="Search..." onfocus="if (this.value == 'Search...') this.value = '';" onblur="if (this.value == '') this.value = 'Search...';" /></div><div class="button-search-header"><input type="image" src="http://www.pandorabeauty.top/includes/templates/polo/images/search_header_button.gif" value="Serch" /></div></form> </div> <div class="clearBoth" /></div> <div id="nav"> <li><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-bracelets-c-4.html">Bracelets</a></li> <li><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-beads-with-stones-c-20.html">Beads</a></li> <li><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-necklace-c-3.html">Necklaces</a></li> <li><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-rings-c-15.html">Rings</a></li> </div> </div> <div class="clearBoth" /></div> </div> <div id="content"> <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" id="contentMainWrapper"> <tr> <td id="columnCenter" valign="top"> <div id="navBreadCrumb"> <a href="http://www.pandorabeauty.top/">Home</a>&nbsp;::&nbsp; Pandora Clip Bead </div> <div class="centerColumn" id="indexProductList"> <h1 id="productListHeading">Pandora Clip Bead</h1> <form name="filter" action="http://www.pandorabeauty.top/" method="get"><label class="inputLabel">Filter Results by:</label><input type="hidden" name="main_page" value="index" /><input type="hidden" name="cPath" value="13" /><input type="hidden" name="sort" value="20a" /><select name="alpha_filter_id" onchange="this.form.submit()"> <option value="0">Items starting with ...</option> <option value="65">A</option> <option value="66">B</option> <option value="67">C</option> <option value="68">D</option> <option value="69">E</option> <option value="70">F</option> <option value="71">G</option> <option value="72">H</option> <option value="73">I</option> <option value="74">J</option> <option value="75">K</option> <option value="76">L</option> <option value="77">M</option> <option value="78">N</option> <option value="79">O</option> <option value="80">P</option> <option value="81">Q</option> <option value="82">R</option> <option value="83">S</option> <option value="84">T</option> <option value="85">U</option> <option value="86">V</option> <option value="87">W</option> <option value="88">X</option> <option value="89">Y</option> <option value="90">Z</option> <option value="48">0</option> <option value="49">1</option> <option value="50">2</option> <option value="51">3</option> <option value="52">4</option> <option value="53">5</option> <option value="54">6</option> <option value="55">7</option> <option value="56">8</option> <option value="57">9</option> </select> </form> <br class="clearBoth" /> <div id="productListing"> <div id="productsListingTopNumber" class="navSplitPagesResult back">Displaying <strong>1</strong> to <strong>18</strong> (of <strong>38</strong> products)</div> <div id="productsListingListingTopLinks" class="navSplitPagesLinks forward"> &nbsp;<strong class="current">1</strong>&nbsp;&nbsp;<a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-clip-bead-c-13.html?page=2&sort=20a" title=" Page 2 ">2</a>&nbsp;&nbsp;<a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-clip-bead-c-13.html?page=3&sort=20a" title=" Page 3 ">3</a>&nbsp;&nbsp;<a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-clip-bead-c-13.html?page=2&sort=20a" title=" Next Page ">[Next&nbsp;&gt;&gt;]</a>&nbsp;</div> <br class="clearBoth" /> <div class="centerBoxContentsProducts centeredContent back" style="width:30.5%;"><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-outlet-beetle-animal-clipmade-from-925-sterling-silvernew-hot-high-quality-the-clip-could-be-opened-p-516.html"><div style="vertical-align: middle;height:200px;"><img src="http://www.pandorabeauty.top/images/_small//pandroa_new02/Pandora-Clip-Bead/Pandora-Beetle-animal-clip-made-from-925-Sterling.jpg" alt="Pandora Outlet Beetle animal clip,made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality The clip could be opened [7050]" title=" Pandora Outlet Beetle animal clip,made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality The clip could be opened [7050] " width="200" height="200" class="listingProductImage" id="listimg" /></div></a><br /><h3 class="itemTitle"><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-outlet-beetle-animal-clipmade-from-925-sterling-silvernew-hot-high-quality-the-clip-could-be-opened-p-516.html">Pandora Outlet Beetle animal clip,made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality The clip could be opened [7050]</a></h3><div class="listingDescription"></div><br />$31.00<br /><br /><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-clip-bead-c-13.html?products_id=516&action=buy_now&sort=20a"><img src="http://www.pandorabeauty.top/includes/templates/polo/buttons/english/button_buy_now.gif" alt="Buy Now" title=" Buy Now " width="83" height="22" class="listingBuyNowButton" /></a><br /><br /></div> <div class="centerBoxContentsProducts centeredContent back" style="width:30.5%;"><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-outlet-butterfly-animal-clipmade-from-925-sterling-silvernew-hot-high-quality-the-clip-could-be-opened-p-517.html"><div style="vertical-align: middle;height:200px;"><img src="http://www.pandorabeauty.top/images/_small//pandroa_new02/Pandora-Clip-Bead/Pandora-Butterfly-animal-clip-made-from-925.jpg" alt="Pandora Outlet Butterfly animal clip,made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality The clip could be opened [e691]" title=" Pandora Outlet Butterfly animal clip,made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality The clip could be opened [e691] " width="200" height="200" class="listingProductImage" id="listimg" /></div></a><br /><h3 class="itemTitle"><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-outlet-butterfly-animal-clipmade-from-925-sterling-silvernew-hot-high-quality-the-clip-could-be-opened-p-517.html">Pandora Outlet Butterfly animal clip,made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality The clip could be opened [e691]</a></h3><div class="listingDescription"></div><br />$31.00<br /><br /><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-clip-bead-c-13.html?products_id=517&action=buy_now&sort=20a"><img src="http://www.pandorabeauty.top/includes/templates/polo/buttons/english/button_buy_now.gif" alt="Buy Now" title=" Buy Now " width="83" height="22" class="listingBuyNowButton" /></a><br /><br /></div> <div class="centerBoxContentsProducts centeredContent back" style="width:30.5%;"><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-outlet-cat-animal-clipmade-from-925-sterling-silvernew-hot-high-quality-the-clip-could-be-opened-p-518.html"><div style="vertical-align: middle;height:200px;"><img src="http://www.pandorabeauty.top/images/_small//pandroa_new02/Pandora-Clip-Bead/Pandora-cat-animal-clip-made-from-925-Sterling.jpg" alt="Pandora Outlet cat animal clip,made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality The clip could be opened [8afc]" title=" Pandora Outlet cat animal clip,made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality The clip could be opened [8afc] " width="200" height="200" class="listingProductImage" id="listimg" /></div></a><br /><h3 class="itemTitle"><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-outlet-cat-animal-clipmade-from-925-sterling-silvernew-hot-high-quality-the-clip-could-be-opened-p-518.html">Pandora Outlet cat animal clip,made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality The clip could be opened [8afc]</a></h3><div class="listingDescription"></div><br />$31.00<br /><br /><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-clip-bead-c-13.html?products_id=518&action=buy_now&sort=20a"><img src="http://www.pandorabeauty.top/includes/templates/polo/buttons/english/button_buy_now.gif" alt="Buy Now" title=" Buy Now " width="83" height="22" class="listingBuyNowButton" /></a><br /><br /></div> <br class="clearBoth" /><div class="centerBoxContentsProducts centeredContent back" style="width:30.5%;"><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-outlet-daisy-silver-safety-chain-made-from-925-sterling-silvernew-hot-high-quality-p-520.html"><div style="vertical-align: middle;height:200px;"><img src="http://www.pandorabeauty.top/images/_small//pandroa_new02/Pandora-Clip-Bead/Pandora-Daisy-Silver-Safety-Chain-made-from-925.jpg" alt="Pandora Outlet Daisy Silver Safety Chain ,made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality [4127]" title=" Pandora Outlet Daisy Silver Safety Chain ,made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality [4127] " width="200" height="200" class="listingProductImage" id="listimg" /></div></a><br /><h3 class="itemTitle"><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-outlet-daisy-silver-safety-chain-made-from-925-sterling-silvernew-hot-high-quality-p-520.html">Pandora Outlet Daisy Silver Safety Chain ,made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality [4127]</a></h3><div class="listingDescription"></div><br />$31.00<br /><br /><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-clip-bead-c-13.html?products_id=520&action=buy_now&sort=20a"><img src="http://www.pandorabeauty.top/includes/templates/polo/buttons/english/button_buy_now.gif" alt="Buy Now" title=" Buy Now " width="83" height="22" class="listingBuyNowButton" /></a><br /><br /></div> <div class="centerBoxContentsProducts centeredContent back" style="width:30.5%;"><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-outlet-flower-clipmade-from-925-sterling-silvernew-hot-high-quality-the-clip-could-be-opened-p-521.html"><div style="vertical-align: middle;height:200px;"><img src="http://www.pandorabeauty.top/images/_small//pandroa_new02/Pandora-Clip-Bead/Pandora-flower-clip-made-from-925-Sterling-silver.jpg" alt="Pandora Outlet flower clip,made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality The clip could be opened [f6db]" title=" Pandora Outlet flower clip,made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality The clip could be opened [f6db] " width="200" height="200" class="listingProductImage" id="listimg" /></div></a><br /><h3 class="itemTitle"><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-outlet-flower-clipmade-from-925-sterling-silvernew-hot-high-quality-the-clip-could-be-opened-p-521.html">Pandora Outlet flower clip,made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality The clip could be opened [f6db]</a></h3><div class="listingDescription"></div><br />$31.00<br /><br /><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-clip-bead-c-13.html?products_id=521&action=buy_now&sort=20a"><img src="http://www.pandorabeauty.top/includes/templates/polo/buttons/english/button_buy_now.gif" alt="Buy Now" title=" Buy Now " width="83" height="22" class="listingBuyNowButton" /></a><br /><br /></div> <div class="centerBoxContentsProducts centeredContent back" style="width:30.5%;"><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-outlet-head-clipmade-from-925-sterling-silvernew-hot-high-quality-the-clip-could-be-opened-p-522.html"><div style="vertical-align: middle;height:200px;"><img src="http://www.pandorabeauty.top/images/_small//pandroa_new02/Pandora-Clip-Bead/Pandora-head-clip-made-from-925-Sterling-silver.jpg" alt="Pandora Outlet head clip,made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality The clip could be opened [1edc]" title=" Pandora Outlet head clip,made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality The clip could be opened [1edc] " width="200" height="200" class="listingProductImage" id="listimg" /></div></a><br /><h3 class="itemTitle"><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-outlet-head-clipmade-from-925-sterling-silvernew-hot-high-quality-the-clip-could-be-opened-p-522.html">Pandora Outlet head clip,made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality The clip could be opened [1edc]</a></h3><div class="listingDescription"></div><br />$31.00<br /><br /><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-clip-bead-c-13.html?products_id=522&action=buy_now&sort=20a"><img src="http://www.pandorabeauty.top/includes/templates/polo/buttons/english/button_buy_now.gif" alt="Buy Now" title=" Buy Now " width="83" height="22" class="listingBuyNowButton" /></a><br /><br /></div> <br class="clearBoth" /><div class="centerBoxContentsProducts centeredContent back" style="width:30.5%;"><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-outlet-heart-clip-with-spidermade-from-925-sterling-silvernew-hot-high-quality-the-clip-could-be-opened-p-525.html"><div style="vertical-align: middle;height:200px;"><img src="http://www.pandorabeauty.top/images/_small//pandroa_new02/Pandora-Clip-Bead/Pandora-heart-clip-with-Spider-made-from-925.jpg" alt="Pandora Outlet heart clip with Spider,made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality The clip could be opened [6a06]" title=" Pandora Outlet heart clip with Spider,made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality The clip could be opened [6a06] " width="200" height="200" class="listingProductImage" id="listimg" /></div></a><br /><h3 class="itemTitle"><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-outlet-heart-clip-with-spidermade-from-925-sterling-silvernew-hot-high-quality-the-clip-could-be-opened-p-525.html">Pandora Outlet heart clip with Spider,made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality The clip could be opened [6a06]</a></h3><div class="listingDescription"></div><br />$31.00<br /><br /><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-clip-bead-c-13.html?products_id=525&action=buy_now&sort=20a"><img src="http://www.pandorabeauty.top/includes/templates/polo/buttons/english/button_buy_now.gif" alt="Buy Now" title=" Buy Now " width="83" height="22" class="listingBuyNowButton" /></a><br /><br /></div> <div class="centerBoxContentsProducts centeredContent back" style="width:30.5%;"><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-outlet-heart-clipmade-from-925-sterling-silvernew-hot-high-quality-the-clip-could-be-opened-p-523.html"><div style="vertical-align: middle;height:200px;"><img src="http://www.pandorabeauty.top/images/_small//pandroa_new02/Pandora-Clip-Bead/Pandora-heart-clip-made-from-925-Sterling-silver.jpg" alt="Pandora Outlet heart clip,made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality The clip could be opened [e347]" title=" Pandora Outlet heart clip,made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality The clip could be opened [e347] " width="200" height="200" class="listingProductImage" id="listimg" /></div></a><br /><h3 class="itemTitle"><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-outlet-heart-clipmade-from-925-sterling-silvernew-hot-high-quality-the-clip-could-be-opened-p-523.html">Pandora Outlet heart clip,made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality The clip could be opened [e347]</a></h3><div class="listingDescription"></div><br />$31.00<br /><br /><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-clip-bead-c-13.html?products_id=523&action=buy_now&sort=20a"><img src="http://www.pandorabeauty.top/includes/templates/polo/buttons/english/button_buy_now.gif" alt="Buy Now" title=" Buy Now " width="83" height="22" class="listingBuyNowButton" /></a><br /><br /></div> <div class="centerBoxContentsProducts centeredContent back" style="width:30.5%;"><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-outlet-heart-safety-chain-made-from-925-sterling-silvernew-hot-high-quality-p-526.html"><div style="vertical-align: middle;height:200px;"><img src="http://www.pandorabeauty.top/images/_small//pandroa_new02/Pandora-Clip-Bead/Pandora-Heart-Safety-Chain-made-from-925-Sterling.jpg" alt="Pandora Outlet Heart Safety Chain ,made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality [714c]" title=" Pandora Outlet Heart Safety Chain ,made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality [714c] " width="200" height="200" class="listingProductImage" id="listimg" /></div></a><br /><h3 class="itemTitle"><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-outlet-heart-safety-chain-made-from-925-sterling-silvernew-hot-high-quality-p-526.html">Pandora Outlet Heart Safety Chain ,made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality [714c]</a></h3><div class="listingDescription"></div><br />$31.00<br /><br /><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-clip-bead-c-13.html?products_id=526&action=buy_now&sort=20a"><img src="http://www.pandorabeauty.top/includes/templates/polo/buttons/english/button_buy_now.gif" alt="Buy Now" title=" Buy Now " width="83" height="22" class="listingBuyNowButton" /></a><br /><br /></div> <br class="clearBoth" /><div class="centerBoxContentsProducts centeredContent back" style="width:30.5%;"><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-outlet-kid-clipmade-from-925-sterling-silvernew-hot-high-quality-the-clip-could-be-opened-p-527.html"><div style="vertical-align: middle;height:200px;"><img src="http://www.pandorabeauty.top/images/_small//pandroa_new02/Pandora-Clip-Bead/Pandora-kid-clip-made-from-925-Sterling-silver.jpg" alt="Pandora Outlet kid clip,made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality The clip could be opened [e72b]" title=" Pandora Outlet kid clip,made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality The clip could be opened [e72b] " width="200" height="200" class="listingProductImage" id="listimg" /></div></a><br /><h3 class="itemTitle"><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-outlet-kid-clipmade-from-925-sterling-silvernew-hot-high-quality-the-clip-could-be-opened-p-527.html">Pandora Outlet kid clip,made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality The clip could be opened [e72b]</a></h3><div class="listingDescription"></div><br />$31.00<br /><br /><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-clip-bead-c-13.html?products_id=527&action=buy_now&sort=20a"><img src="http://www.pandorabeauty.top/includes/templates/polo/buttons/english/button_buy_now.gif" alt="Buy Now" title=" Buy Now " width="83" height="22" class="listingBuyNowButton" /></a><br /><br /></div> <div class="centerBoxContentsProducts centeredContent back" style="width:30.5%;"><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-outlet-leaf-clipmade-from-925-sterling-silvernew-hot-high-quality-the-clip-could-be-opened-p-528.html"><div style="vertical-align: middle;height:200px;"><img src="http://www.pandorabeauty.top/images/_small//pandroa_new02/Pandora-Clip-Bead/Pandora-leaf-clip-made-from-925-Sterling-silver.jpg" alt="Pandora Outlet leaf clip,made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality The clip could be opened [2012]" title=" Pandora Outlet leaf clip,made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality The clip could be opened [2012] " width="200" height="200" class="listingProductImage" id="listimg" /></div></a><br /><h3 class="itemTitle"><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-outlet-leaf-clipmade-from-925-sterling-silvernew-hot-high-quality-the-clip-could-be-opened-p-528.html">Pandora Outlet leaf clip,made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality The clip could be opened [2012]</a></h3><div class="listingDescription"></div><br />$31.00<br /><br /><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-clip-bead-c-13.html?products_id=528&action=buy_now&sort=20a"><img src="http://www.pandorabeauty.top/includes/templates/polo/buttons/english/button_buy_now.gif" alt="Buy Now" title=" Buy Now " width="83" height="22" class="listingBuyNowButton" /></a><br /><br /></div> <div class="centerBoxContentsProducts centeredContent back" style="width:30.5%;"><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-outlet-raindrop-silver-safety-chainmade-from-925-sterling-silvernew-hot-high-quality-p-529.html"><div style="vertical-align: middle;height:200px;"><img src="http://www.pandorabeauty.top/images/_small//pandroa_new02/Pandora-Clip-Bead/Pandora-Raindrop-Silver-Safety-Chain-made-from.jpg" alt="Pandora Outlet Raindrop Silver Safety Chain,made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality [d981]" title=" Pandora Outlet Raindrop Silver Safety Chain,made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality [d981] " width="200" height="200" class="listingProductImage" id="listimg" /></div></a><br /><h3 class="itemTitle"><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-outlet-raindrop-silver-safety-chainmade-from-925-sterling-silvernew-hot-high-quality-p-529.html">Pandora Outlet Raindrop Silver Safety Chain,made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality [d981]</a></h3><div class="listingDescription"></div><br />$31.00<br /><br /><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-clip-bead-c-13.html?products_id=529&action=buy_now&sort=20a"><img src="http://www.pandorabeauty.top/includes/templates/polo/buttons/english/button_buy_now.gif" alt="Buy Now" title=" Buy Now " width="83" height="22" class="listingBuyNowButton" /></a><br /><br /></div> <br class="clearBoth" /><div class="centerBoxContentsProducts centeredContent back" style="width:30.5%;"><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-outlet-round-clip-with-face-made-from-925-sterling-silvernew-hot-high-quality-the-clip-could-be-opened-p-541.html"><div style="vertical-align: middle;height:200px;"><img src="http://www.pandorabeauty.top/images/_small//pandroa_new02/Pandora-Clip-Bead/Pandora-round-clip-with-face-made-from-925.jpg" alt="Pandora Outlet round clip with face made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality The clip could be opened [a2cd]" title=" Pandora Outlet round clip with face made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality The clip could be opened [a2cd] " width="200" height="200" class="listingProductImage" id="listimg" /></div></a><br /><h3 class="itemTitle"><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-outlet-round-clip-with-face-made-from-925-sterling-silvernew-hot-high-quality-the-clip-could-be-opened-p-541.html">Pandora Outlet round clip with face made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality The clip could be opened [a2cd]</a></h3><div class="listingDescription"></div><br />$31.00<br /><br /><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-clip-bead-c-13.html?products_id=541&action=buy_now&sort=20a"><img src="http://www.pandorabeauty.top/includes/templates/polo/buttons/english/button_buy_now.gif" alt="Buy Now" title=" Buy Now " width="83" height="22" class="listingBuyNowButton" /></a><br /><br /></div> <div class="centerBoxContentsProducts centeredContent back" style="width:30.5%;"><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-outlet-round-clipmade-from-925-sterling-silvernew-hot-high-quality-the-clip-could-be-opened-p-535.html"><div style="vertical-align: middle;height:200px;"><img src="http://www.pandorabeauty.top/images/_small//pandroa_new02/Pandora-Clip-Bead/Pandora-round-clip-made-from-925-Sterling-silver-16.jpg" alt="Pandora Outlet round clip,made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality The clip could be opened [40ab]" title=" Pandora Outlet round clip,made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality The clip could be opened [40ab] " width="200" height="200" class="listingProductImage" id="listimg" /></div></a><br /><h3 class="itemTitle"><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-outlet-round-clipmade-from-925-sterling-silvernew-hot-high-quality-the-clip-could-be-opened-p-535.html">Pandora Outlet round clip,made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality The clip could be opened [40ab]</a></h3><div class="listingDescription"></div><br />$31.00<br /><br /><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-clip-bead-c-13.html?products_id=535&action=buy_now&sort=20a"><img src="http://www.pandorabeauty.top/includes/templates/polo/buttons/english/button_buy_now.gif" alt="Buy Now" title=" Buy Now " width="83" height="22" class="listingBuyNowButton" /></a><br /><br /></div> <div class="centerBoxContentsProducts centeredContent back" style="width:30.5%;"><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-outlet-round-clipmade-from-925-sterling-silvernew-hot-high-quality-the-clip-could-be-opened-p-536.html"><div style="vertical-align: middle;height:200px;"><img src="http://www.pandorabeauty.top/images/_small//pandroa_new02/Pandora-Clip-Bead/Pandora-round-clip-made-from-925-Sterling-silver-18.jpg" alt="Pandora Outlet round clip,made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality The clip could be opened [8af4]" title=" Pandora Outlet round clip,made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality The clip could be opened [8af4] " width="200" height="200" class="listingProductImage" id="listimg" /></div></a><br /><h3 class="itemTitle"><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-outlet-round-clipmade-from-925-sterling-silvernew-hot-high-quality-the-clip-could-be-opened-p-536.html">Pandora Outlet round clip,made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality The clip could be opened [8af4]</a></h3><div class="listingDescription"></div><br />$31.00<br /><br /><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-clip-bead-c-13.html?products_id=536&action=buy_now&sort=20a"><img src="http://www.pandorabeauty.top/includes/templates/polo/buttons/english/button_buy_now.gif" alt="Buy Now" title=" Buy Now " width="83" height="22" class="listingBuyNowButton" /></a><br /><br /></div> <br class="clearBoth" /><div class="centerBoxContentsProducts centeredContent back" style="width:30.5%;"><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-outlet-round-clipmade-from-925-sterling-silvernew-hot-high-quality-the-clip-could-be-opened-p-537.html"><div style="vertical-align: middle;height:200px;"><img src="http://www.pandorabeauty.top/images/_small//pandroa_new02/Pandora-Clip-Bead/Pandora-round-clip-made-from-925-Sterling-silver-20.jpg" alt="Pandora Outlet round clip,made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality The clip could be opened [bc21]" title=" Pandora Outlet round clip,made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality The clip could be opened [bc21] " width="200" height="200" class="listingProductImage" id="listimg" /></div></a><br /><h3 class="itemTitle"><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-outlet-round-clipmade-from-925-sterling-silvernew-hot-high-quality-the-clip-could-be-opened-p-537.html">Pandora Outlet round clip,made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality The clip could be opened [bc21]</a></h3><div class="listingDescription"></div><br />$31.00<br /><br /><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-clip-bead-c-13.html?products_id=537&action=buy_now&sort=20a"><img src="http://www.pandorabeauty.top/includes/templates/polo/buttons/english/button_buy_now.gif" alt="Buy Now" title=" Buy Now " width="83" height="22" class="listingBuyNowButton" /></a><br /><br /></div> <div class="centerBoxContentsProducts centeredContent back" style="width:30.5%;"><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-outlet-round-clipwith-black-cz-stonemade-from-925-sterling-silvernew-hot-high-quality-the-clip-could-be-opened-p-538.html"><div style="vertical-align: middle;height:200px;"><img src="http://www.pandorabeauty.top/images/_small//pandroa_new02/Pandora-Clip-Bead/Pandora-round-clip-with-black-cz-stone-made-from.jpg" alt="Pandora Outlet round clip,with black cz stone,made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality The clip could be opened [ca09]" title=" Pandora Outlet round clip,with black cz stone,made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality The clip could be opened [ca09] " width="200" height="200" class="listingProductImage" id="listimg" /></div></a><br /><h3 class="itemTitle"><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-outlet-round-clipwith-black-cz-stonemade-from-925-sterling-silvernew-hot-high-quality-the-clip-could-be-opened-p-538.html">Pandora Outlet round clip,with black cz stone,made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality The clip could be opened [ca09]</a></h3><div class="listingDescription"></div><br />$31.00<br /><br /><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-clip-bead-c-13.html?products_id=538&action=buy_now&sort=20a"><img src="http://www.pandorabeauty.top/includes/templates/polo/buttons/english/button_buy_now.gif" alt="Buy Now" title=" Buy Now " width="83" height="22" class="listingBuyNowButton" /></a><br /><br /></div> <div class="centerBoxContentsProducts centeredContent back" style="width:30.5%;"><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-outlet-round-clipwith-blue-cz-stonemade-from-925-sterling-silvernew-hot-high-quality-the-clip-could-be-opened-p-539.html"><div style="vertical-align: middle;height:200px;"><img src="http://www.pandorabeauty.top/images/_small//pandroa_new02/Pandora-Clip-Bead/Pandora-round-clip-with-blue-cz-stone-made-from.jpg" alt="Pandora Outlet round clip,with blue cz stone,made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality The clip could be opened [4df8]" title=" Pandora Outlet round clip,with blue cz stone,made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality The clip could be opened [4df8] " width="200" height="200" class="listingProductImage" id="listimg" /></div></a><br /><h3 class="itemTitle"><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-outlet-round-clipwith-blue-cz-stonemade-from-925-sterling-silvernew-hot-high-quality-the-clip-could-be-opened-p-539.html">Pandora Outlet round clip,with blue cz stone,made from 925 Sterling silver,New HOT High Quality The clip could be opened [4df8]</a></h3><div class="listingDescription"></div><br />$31.00<br /><br /><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-clip-bead-c-13.html?products_id=539&action=buy_now&sort=20a"><img src="http://www.pandorabeauty.top/includes/templates/polo/buttons/english/button_buy_now.gif" alt="Buy Now" title=" Buy Now " width="83" height="22" class="listingBuyNowButton" /></a><br /><br /></div> <br class="clearBoth" /> <div id="productsListingBottomNumber" class="navSplitPagesResult back">Displaying <strong>1</strong> to <strong>18</strong> (of <strong>38</strong> products)</div> <div id="productsListingListingBottomLinks" class="navSplitPagesLinks forward"> &nbsp;<strong class="current">1</strong>&nbsp;&nbsp;<a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-clip-bead-c-13.html?page=2&sort=20a" title=" Page 2 ">2</a>&nbsp;&nbsp;<a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-clip-bead-c-13.html?page=3&sort=20a" title=" Page 3 ">3</a>&nbsp;&nbsp;<a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-clip-bead-c-13.html?page=2&sort=20a" title=" Next Page ">[Next&nbsp;&gt;&gt;]</a>&nbsp;</div> <br class="clearBoth" /> </div> </div> </td> <td id="navColumnOne" class="columnLeft" style="width: 220px"> <div id="navColumnOneWrapper" style="width: 220px"> <div class="leftBoxContainer" id="currencies" style="width: 220px"> <div class="sidebox-header-left "><h3 class="leftBoxHeading " id="currenciesHeading"><label>Currencies</label></h3></div> <div id="currenciesContent" class="sideBoxContent centeredContent"><form name="currencies_form" action="http://www.pandorabeauty.top/" method="get"><select name="currency" onchange="this.form.submit();"> <option value="USD" selected="selected">US Dollar</option> <option value="EUR">Euro</option> <option value="GBP">GB Pound</option> <option value="CAD">Canadian Dollar</option> <option value="AUD">Australian Dollar</option> <option value="JPY">Jappen Yen</option> <option value="NOK">Norske Krone</option> <option value="SEK">Swedish Krone</option> <option value="DKK">Danish Krone</option> <option value="CNY">CNY</option> </select> <input type="hidden" name="main_page" value="index" /><input type="hidden" name="cPath" value="13" /><input type="hidden" name="sort" value="20a" /></form></div></div> <div class="leftBoxContainer" id="categories" style="width: 220px"> <div class="sidebox-header-left main-sidebox-header-left"><h3 class="leftBoxHeading main-sidebox-header-right" id="categoriesHeading">Categories</h3></div> <div id="categoriesContent" class="sideBoxContent"> <div class="categories-top-list no-dots"><a class="category-top" href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-dangles-charms-c-18.html">Pandora Dangles Charms</a></div> <div class="categories-top-list "><a class="category-top" href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-clip-bead-c-13.html"><span class="category-subs-selected">Pandora Clip Bead</span></a></div> <div class="categories-top-list "><a class="category-top" href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-alphabet-beads-c-14.html">Pandora Alphabet Beads</a></div> <div class="categories-top-list "><a class="category-top" href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-animals-beads-c-22.html">Pandora Animals Beads</a></div> <div class="categories-top-list "><a class="category-top" href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-bangle-c-2.html">Pandora Bangle</a></div> <div class="categories-top-list "><a class="category-top" href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-beads-with-stones-c-20.html">Pandora Beads With Stones</a></div> <div class="categories-top-list "><a class="category-top" href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-birthstone-beads-c-21.html">Pandora Birthstone Beads</a></div> <div class="categories-top-list "><a class="category-top" href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-bracelets-c-4.html">Pandora Bracelets</a></div> <div class="categories-top-list "><a class="category-top" href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-charms-c-1.html">Pandora Charms</a></div> <div class="categories-top-list "><a class="category-top" href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-clips-c-17.html">Pandora Clips</a></div> <div class="categories-top-list "><a class="category-top" href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-crystal-bead-c-9.html">Pandora Crystal Bead</a></div> <div class="categories-top-list "><a class="category-top" href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-cz-stone-bead-c-11.html">Pandora CZ Stone Bead</a></div> <div class="categories-top-list "><a class="category-top" href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-cz-stone-silver-bead-c-12.html">Pandora CZ Stone Silver Bead</a></div> <div class="categories-top-list "><a class="category-top" href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-enamel-beads-c-25.html">Pandora Enamel Beads</a></div> <div class="categories-top-list "><a class="category-top" href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-glass-bead-a-c-5.html">Pandora Glass Bead A</a></div> <div class="categories-top-list "><a class="category-top" href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-glass-bead-b-c-6.html">Pandora Glass Bead B</a></div> <div class="categories-top-list "><a class="category-top" href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-glass-bead-c-c-7.html">Pandora Glass Bead C</a></div> <div class="categories-top-list "><a class="category-top" href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-gold-beads-c-23.html">Pandora Gold Beads</a></div> <div class="categories-top-list "><a class="category-top" href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-necklace-c-3.html">Pandora Necklace</a></div> <div class="categories-top-list "><a class="category-top" href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-opal-bead-c-8.html">Pandora Opal Bead</a></div> <div class="categories-top-list "><a class="category-top" href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-polymer-clay-bead-c-10.html">Pandora Polymer Clay Bead</a></div> <div class="categories-top-list "><a class="category-top" href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-rings-c-15.html">Pandora Rings</a></div> <div class="categories-top-list "><a class="category-top" href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-safety-chains-c-16.html">Pandora Safety Chains</a></div> <div class="categories-top-list "><a class="category-top" href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-silver-beads-c-24.html">Pandora Silver Beads</a></div> <div class="categories-top-list "><a class="category-top" href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-spacers-beads-c-19.html">Pandora Spacers Beads</a></div> </div></div> <div class="leftBoxContainer" id="featured" style="width: 220px"> <div class="sidebox-header-left "><h3 class="leftBoxHeading " id="featuredHeading">Featured - <a href="http://www.pandorabeauty.top/featured_products.html">&nbsp;&nbsp;[more]</a></h3></div> <div class="sideBoxContent centeredContent"><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-outlet-925-sterling-silver-red-features-blue-blossoms-handmade-polymer-clay-bead-loose-beads-fit-european-diy-charm-bracelet-p-392.html"><img src="http://www.pandorabeauty.top/images/_small//pandroa_new02/Pandora-Polymer/Pandora-925-Sterling-Silver-Red-Features-Blue.jpg" alt="Pandora Outlet 925 Sterling Silver Red Features Blue Blossoms Handmade Polymer Clay Bead Loose beads Fit European DIY Charm Bracelet [9626]" title=" Pandora Outlet 925 Sterling Silver Red Features Blue Blossoms Handmade Polymer Clay Bead Loose beads Fit European DIY Charm Bracelet [9626] " width="130" height="130" /></a><a class="sidebox-products" href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-outlet-925-sterling-silver-red-features-blue-blossoms-handmade-polymer-clay-bead-loose-beads-fit-european-diy-charm-bracelet-p-392.html">Pandora Outlet 925 Sterling Silver Red Features Blue Blossoms Handmade Polymer Clay Bead Loose beads Fit European DIY Charm Bracelet [9626]</a><div>$29.00</div></div><div class="sideBoxContent centeredContent"><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-outlet-925-sterling-silver-red-features-handmade-polymer-clay-bead-loose-beads-fit-european-diy-charm-bracelet-p-394.html"><img src="http://www.pandorabeauty.top/images/_small//pandroa_new02/Pandora-Polymer/Pandora-925-Sterling-Silver-Red-Features-Handmade-2.jpg" alt="Pandora Outlet 925 Sterling Silver Red Features Handmade Polymer Clay Bead Loose beads Fit European DIY Charm Bracelet [3453]" title=" Pandora Outlet 925 Sterling Silver Red Features Handmade Polymer Clay Bead Loose beads Fit European DIY Charm Bracelet [3453] " width="130" height="130" /></a><a class="sidebox-products" href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-outlet-925-sterling-silver-red-features-handmade-polymer-clay-bead-loose-beads-fit-european-diy-charm-bracelet-p-394.html">Pandora Outlet 925 Sterling Silver Red Features Handmade Polymer Clay Bead Loose beads Fit European DIY Charm Bracelet [3453]</a><div>$29.00</div></div><div class="sideBoxContent centeredContent"><a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-outlet-925-sterling-silver-red-blossoms-handmade-polymer-clay-bead-loose-beads-fit-european-diy-charm-bracelet-p-391.html"><img src="http://www.pandorabeauty.top/images/_small//pandroa_new02/Pandora-Polymer/Pandora-925-Sterling-Silver-Red-Blossoms-Handmade.jpg" alt="Pandora Outlet 925 Sterling Silver Red Blossoms Handmade Polymer Clay Bead Loose beads Fit European DIY Charm Bracelet [2c45]" title=" Pandora Outlet 925 Sterling Silver Red Blossoms Handmade Polymer Clay Bead Loose beads Fit European DIY Charm Bracelet [2c45] " width="130" height="130" /></a><a class="sidebox-products" href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-outlet-925-sterling-silver-red-blossoms-handmade-polymer-clay-bead-loose-beads-fit-european-diy-charm-bracelet-p-391.html">Pandora Outlet 925 Sterling Silver Red Blossoms Handmade Polymer Clay Bead Loose beads Fit European DIY Charm Bracelet [2c45]</a><div>$29.00</div></div></div> </div></td> </tr> </table> </div> <div id="navSuppWrapper"> <div class="footer"> <div id="customerHelp" class="w-bp"> <div> <dl> <dt>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Help Center</dt> <br class="clearBoth" /> <dd><a href="http://www.pandorabeauty.top/index.php?main_page=shippinginfo">Order Tracking</a></dd> <dd><a href="http://www.pandorabeauty.top/index.php?main_page=Coupons">Coupons</a></dd> <dd><a href="http://www.pandorabeauty.top/index.php?main_page=contact_us">Contact Us</a></dd> </dl> <dl> <dt>&nbsp;&nbsp;&nbsp;Payment &amp; Shipping</dt> <br class="clearBoth" /> <dd><a href="http://www.pandorabeauty.top/index.php?main_page=shippinginfo">Shipping</a></dd> <dd><a href="http://www.pandorabeauty.top/index.php?main_page=Payment_Methods">Wholesale</a></dd> <dd><a href="http://www.pandorabeauty.top/index.php?main_page=Payment_Methods">Payment Methods</a></dd> </dl> <dl> <dt>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; Hot Sales</dt> <br class="clearBoth" /> <dd><a style=" font-weight:bold;" href="http://www.wsopandora.com/" target="_blank">Pandora New Arrivals</a></dd> <dd><a style=" font-weight:bold;" href="http://www.wsopandora.com/" target="_blank">Pandora Beads</a></dd> <dd><a style=" font-weight:bold;" href="http://www.wsopandora.com/" target="_blank">Pandora Charms</a></dd> <dd><a style=" font-weight:bold;" href="http://www.wsopandora.com/" target="_blank">Pandora Necklaces</a></dd> <dd><a style=" font-weight:bold;" href="http://www.wsopandora.com/" target="_blank">Pandora Rings</a></dd> </dl> </div> </div> <DIV align="center"> <a href="http://www.pandorabeauty.top/pandora-clip-bead-c-13.html" ><IMG src="http://www.pandorabeauty.top/includes/templates/polo/images/payment.png"></a> </DIV> <div align="center" style="color:#fff;">Copyright © 2012-2014 All Rights Reserved. </div> </div> </div> <strong><a href="http://www.pandorabeauty.top/">pandora jewelry wholesale</a></strong> <br> <strong><a href="http://www.pandorabeauty.top/">pandora jewelry cheap</a></strong> <br>
Datum: 30.06.2016.

Datum: 26.06.2016.

Datum: 25.06.2016.

Datum: 23.06.2016.

Datum: 20.06.2016.

Datum: 31.05.2016.

Datum: 25.05.2016.

Datum: 14.05.2016.

Datum: 13.05.2016.

Datum: 07.05.2016.

Datum: 07.05.2016.

Datum: 03.05.2016.

Datum: 24.04.2016.

Datum: 21.04.2016.
[b][url=http://www.tiffanyscoand.top/]tiffany jewelry[/url][/b] [b][url=http://www.tiffanyscoand.top/]tiffany & co[/url][/b] <strong><a href="http://www.tiffanyscoand.top/">tiffany outlet store</a></strong> <br> <strong><a href="http://www.tiffanyscoand.top/">tiffany outlet</a></strong> <br> <strong><a href="http://www.tiffanyscoand.top/">tiffany jewelry outlet</a></strong> <br> <br> <title>Tiffany Necklaces Jewelry Roman Figures Pattern Circle Silver Ne - $69.00 : Professional tiffany outlet stores, tiffanyscoand.top</title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" /> <meta name="keywords" content="Tiffany Necklaces Jewelry Roman Figures Pattern Circle Silver Ne Tiffany &amp Co Sets New Tiffany &amp Co Sets Tiffany &amp Co Bracelets Tiffany &amp Co Necklaces Tiffany &amp Co Rings Tiffany &amp Co Earrings Tiffany &amp Co Pendants Tiffany &amp Co Charms Tiffany &amp Co Cufflinks Tiffany &amp Co Keyrings Tiffany &amp Co Accessories cheap tiffany Jewelry online sales" /> <meta name="description" content="Professional tiffany outlet stores Tiffany Necklaces Jewelry Roman Figures Pattern Circle Silver Ne - Brand story:&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Since 1837, the masterpieces of Tiffany & Co. have defined style and celebrated the worldâs great love stories. &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Tiffany published its first Blue Book catalogue in 1845. This annual presentation of flawless craftsmanship and peerless design heralds the fall season with one of the most extensive and exquisite collections " /> <meta http-equiv="imagetoolbar" content="no" /> <link rel="canonical" href="http://www.tiffanyscoand.top/tiffany-necklaces-jewelry-roman-figures-pattern-circle-silver-ne-p-3279.html" /> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.tiffanyscoand.top/includes/templates/polo/css/style_imagehover.css" /> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.tiffanyscoand.top/includes/templates/polo/css/stylesheet.css" /> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.tiffanyscoand.top/includes/templates/polo/css/stylesheet_css_buttons.css" /> <link rel="stylesheet" type="text/css" media="print" href="http://www.tiffanyscoand.top/includes/templates/polo/css/print_stylesheet.css" /> <div style="margin:0 auto; clear:both;"><div id="lang_main_page" style="padding-top:10px; clear:both;text-align:center;margin-right:auto;margin-left:auto;"> <b>language:</b> <a href="http://www.tiffanyscoand.top/de/"> <img src="http://www.tiffanyscoand.top/langimg/gericon.gif" alt="Deutsch" title=" Deutsch " height="15" width="24"></a>&nbsp;&nbsp; <a href="http://www.tiffanyscoand.top/fr/"> <img src="http://www.tiffanyscoand.top/langimg/fricon.gif" alt="Français" title=" Français " height="15" width="24"></a>&nbsp;&nbsp; <a href="http://www.tiffanyscoand.top/it/"> <img src="http://www.tiffanyscoand.top/langimg/iticon.gif" alt="italiano" title=" italiano " height="15" width="24"></a>&nbsp;&nbsp; <a href="http://www.tiffanyscoand.top/es/"> <img src="http://www.tiffanyscoand.top/langimg/esicon.gif" alt="Español" title=" Español " height="15" width="24"></a>&nbsp;&nbsp; <a href="http://www.tiffanyscoand.top/pt/"> <img src="http://www.tiffanyscoand.top/langimg/pticon.gif" alt="Português" title=" Português " height="15" width="24"></a>&nbsp;&nbsp; <a href="http://www.tiffanyscoand.top/jp/"> <img src="http://www.tiffanyscoand.top/langimg/jpicon.gif" alt="æ¥æ¬èª" title=" æ¥æ¬èª " height="14" width="24"></a>&nbsp;&nbsp; <a href="http://www.tiffanyscoand.top/ru/"> <img src="http://www.tiffanyscoand.top/langimg/ruicon.gif" alt="russian" title=" russian " height="15" width="24"></a>&nbsp;&nbsp; <a href="http://www.tiffanyscoand.top/ar/"> <img src="http://www.tiffanyscoand.top/langimg/aricon.gif" alt="arabic" title=" arabic " height="15" width="24"></a>&nbsp;&nbsp; <a href="http://www.tiffanyscoand.top/no/"> <img src="http://www.tiffanyscoand.top/langimg/noicon.gif" alt="norwegian" title=" norwegian " height="15" width="24"></a>&nbsp;&nbsp; <a href="http://www.tiffanyscoand.top/sv/"> <img src="http://www.tiffanyscoand.top/langimg/svicon.gif" alt="swedish" title=" swedish " height="15" width="24"></a>&nbsp;&nbsp; <a href="http://www.tiffanyscoand.top/da/"> <img src="http://www.tiffanyscoand.top/langimg/daicon.gif" alt="danish" title=" danish " height="15" width="24"></a>&nbsp;&nbsp; <a href="http://www.tiffanyscoand.top/nl/"> <img src="http://www.tiffanyscoand.top/langimg/nlicon.gif" alt="Nederlands" title=" Nederlands" height="15" width="24"></a>&nbsp;&nbsp; <a href="http://www.tiffanyscoand.top/fi/"> <img src="http://www.tiffanyscoand.top/langimg/fiicon.gif" alt="finland" title=" finland " height="15" width="24"></a>&nbsp;&nbsp; <a href="http://www.tiffanyscoand.top/ie/"> <img src="http://www.tiffanyscoand.top/langimg/gaicon.gif" alt="ireland" title=" ireland " height="15" width="24"></a>&nbsp;&nbsp; <a href="http://www.tiffanyscoand.top/"> <img src="http://www.tiffanyscoand.top/langimg/icon.gif" alt="English" title=" English " height="15" width="24"></a>&nbsp;&nbsp; </div></div> <div> <div id="head"> <div id="head_right"> <div id="head_right_bottom"> <div id="head_right_bottom_left"> Welcome! <a href="http://www.tiffanyscoand.top/index.php?main_page=login">Sign In</a> or <a href="http://www.tiffanyscoand.top/index.php?main_page=create_account">Register</a> </div> <div id="head_right_bottom_right"> <div id="cartBoxEmpty"><a href="http://www.tiffanyscoand.top/index.php?main_page=shopping_cart"><img class="cart-icon empty float-left" src="http://www.tiffanyscoand.top/includes/templates/polo/images/spacer.gif" /></a>Your cart is empty</div> </div> </div> </div> <div class="clearBoth" /></div> <div id="head_left"> <a href="http://www.tiffanyscoand.top/"><img src="http://www.tiffanyscoand.top/includes/templates/polo/images/logo.gif" alt="Powered by Zen Cart :: The Art of E-Commerce" title=" Powered by Zen Cart :: The Art of E-Commerce " width="162" height="32" /></a></div> <div class="clearBoth" /></div> <div id="head_center"> <form name="quick_find_header" action="http://www.tiffanyscoand.top/index.php?main_page=advanced_search_result" method="get"><input type="hidden" name="main_page" value="advanced_search_result" /><input type="hidden" name="search_in_description" value="1" /><div class="search-header-input"><input type="text" name="keyword" size="32" maxlength="130" id="searchinput" value="Search..." onfocus="if (this.value == 'Search...') this.value = '';" onblur="if (this.value == '') this.value = 'Search...';" /></div><div class="button-search-header"><input type="image" src="http://www.tiffanyscoand.top/includes/templates/polo/images/search_header_button.gif" value="Serch" /></div></form> </div> <div class="clearBoth" /></div> <div> <div id="nav"> <li class="home-link"><a href="http://www.tiffanyscoand.top/">Home</a></li> <li><a href="http://www.tiffanyscoand.top/tiffany-amp-co-bracelets-c-3.html">Tiffany &amp Co Bracelets</a></li> <li><a href="http://www.tiffanyscoand.top/tiffany-amp-co-rings-c-5.html">Tiffany &amp Co Rings</a></li> <li><a href="http://www.tiffanyscoand.top/tiffany-amp-co-earrings-c-6.html">Tiffany &amp Co Earrings</a></li> </div> </div> <div class="clearBoth"></div> </div> <div id="content"> <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" id="contentMainWrapper"> <tr> <td id="navColumnOne" class="columnLeft" style="width: 220px"> <div id="navColumnOneWrapper" style="width: 220px"> <div class="leftBoxContainer" id="currencies" style="width: 220px"> <div class="sidebox-header-left "><h3 class="leftBoxHeading " id="currenciesHeading"><label>Currencies</label></h3></div> <div id="currenciesContent" class="sideBoxContent centeredContent"><form name="currencies_form" action="http://www.tiffanyscoand.top/" method="get"><select name="currency" onchange="this.form.submit();"> <option value="USD" selected="selected">US Dollar</option> <option value="CNY">CNY</option> <option value="EUR">Euro</option> <option value="GBP">GB Pound</option> <option value="CAD">Canadian Dollar</option> <option value="AUD">Australian Dollar</option> <option value="JPY">Jappen Yen</option> <option value="NOK">Norske Krone</option> <option value="SEK">Swedish Krone</option> <option value="DKK">Danish Krone</option> </select> <input type="hidden" name="main_page" value="product_info" /><input type="hidden" name="products_id" value="3279" /></form></div></div> <div class="leftBoxContainer" id="categories" style="width: 220px"> <div class="sidebox-header-left main-sidebox-header-left"><h3 class="leftBoxHeading main-sidebox-header-right" id="categoriesHeading">Categories</h3></div> <div id="categoriesContent" class="sideBoxContent"> <div class="categories-top-list no-dots"><a class="category-top" href="http://www.tiffanyscoand.top/tiffany-amp-co-accessories-c-11.html">Tiffany &amp Co Accessories</a></div> <div class="categories-top-list "><a class="category-top" href="http://www.tiffanyscoand.top/tiffany-amp-co-pendants-c-7.html">Tiffany &amp Co Pendants</a></div> <div class="categories-top-list "><a class="category-top" href="http://www.tiffanyscoand.top/tiffany-amp-co-sets-c-2.html">Tiffany &amp Co Sets</a></div> <div class="categories-top-list "><a class="category-top" href="http://www.tiffanyscoand.top/tiffany-amp-co-bracelets-c-3.html">Tiffany &amp Co Bracelets</a></div> <div class="categories-top-list "><a class="category-top" href="http://www.tiffanyscoand.top/tiffany-amp-co-charms-c-8.html">Tiffany &amp Co Charms</a></div> <div class="categories-top-list "><a class="category-top" href="http://www.tiffanyscoand.top/tiffany-amp-co-cufflinks-c-9.html">Tiffany &amp Co Cufflinks</a></div> <div class="categories-top-list "><a class="category-top" href="http://www.tiffanyscoand.top/tiffany-amp-co-earrings-c-6.html">Tiffany &amp Co Earrings</a></div> <div class="categories-top-list "><a class="category-top" href="http://www.tiffanyscoand.top/tiffany-amp-co-keyrings-c-10.html">Tiffany &amp Co Keyrings</a></div> <div class="categories-top-list "><a class="category-top" href="http://www.tiffanyscoand.top/tiffany-amp-co-necklaces-c-4.html"><span class="category-subs-selected">Tiffany &amp Co Necklaces</span></a></div> <div class="categories-top-list "><a class="category-top" href="http://www.tiffanyscoand.top/tiffany-amp-co-rings-c-5.html">Tiffany &amp Co Rings</a></div> <div class="categories-top-list "><a class="category-top" href="http://www.tiffanyscoand.top/tiffany-amp-co-sets-new-c-1.html">Tiffany &amp Co Sets New</a></div> </div></div> <div class="leftBoxContainer" id="featured" style="width: 220px"> <div class="sidebox-header-left "><h3 class="leftBoxHeading " id="featuredHeading">Featured - <a href="http://www.tiffanyscoand.top/featured_products.html">&nbsp;&nbsp;[more]</a></h3></div> <div class="sideBoxContent centeredContent"><a href="http://www.tiffanyscoand.top/tiffany-necklaces-jewelry-basket-pendant-silver-necklace-p-2918.html"><img src="http://www.tiffanyscoand.top/images/_small//tiffany_new01/Tiffany-Necklaces/Tiffany-Necklaces-Jewelry-Basket-Pendant-Silver.jpg" alt="Tiffany Necklaces Jewelry Basket Pendant Silver Necklace" title=" Tiffany Necklaces Jewelry Basket Pendant Silver Necklace " width="130" height="158" /></a><a class="sidebox-products" href="http://www.tiffanyscoand.top/tiffany-necklaces-jewelry-basket-pendant-silver-necklace-p-2918.html">Tiffany Necklaces Jewelry Basket Pendant Silver Necklace</a><div><span class="normalprice">$241.00 </span>&nbsp;<span class="productSpecialPrice">$67.00</span><span class="productPriceDiscount"><br />Save:&nbsp;72% off</span></div></div><div class="sideBoxContent centeredContent"><a href="http://www.tiffanyscoand.top/tiffany-jewelry-earrings-heart-shaped-silver-tiffany-co-p-4385.html"><img src="http://www.tiffanyscoand.top/images/_small//tiffany_new01/Tiffany-Earrings/Tiffany-Jewelry-Earrings-Heart-Shaped-Silver-1.jpg" alt="Tiffany Jewelry Earrings Heart Shaped Silver TIFFANY CO" title=" Tiffany Jewelry Earrings Heart Shaped Silver TIFFANY CO " width="130" height="86" /></a><a class="sidebox-products" href="http://www.tiffanyscoand.top/tiffany-jewelry-earrings-heart-shaped-silver-tiffany-co-p-4385.html">Tiffany Jewelry Earrings Heart Shaped Silver TIFFANY CO</a><div><span class="normalprice">$201.00 </span>&nbsp;<span class="productSpecialPrice">$53.00</span><span class="productPriceDiscount"><br />Save:&nbsp;74% off</span></div></div><div class="sideBoxContent centeredContent"><a href="http://www.tiffanyscoand.top/tiffany-necklaces-jewelry-mini-bean-chain-silver-necklace-p-3237.html"><img src="http://www.tiffanyscoand.top/images/_small//tiffany_new01/Tiffany-Necklaces/Tiffany-Necklaces-Jewelry-mini-bean-Chain-Silver.jpg" alt="Tiffany Necklaces Jewelry mini bean Chain Silver Necklace" title=" Tiffany Necklaces Jewelry mini bean Chain Silver Necklace " width="130" height="91" /></a><a class="sidebox-products" href="http://www.tiffanyscoand.top/tiffany-necklaces-jewelry-mini-bean-chain-silver-necklace-p-3237.html">Tiffany Necklaces Jewelry mini bean Chain Silver Necklace</a><div><span class="normalprice">$233.00 </span>&nbsp;<span class="productSpecialPrice">$65.00</span><span class="productPriceDiscount"><br />Save:&nbsp;72% off</span></div></div><div class="sideBoxContent centeredContent"><a href="http://www.tiffanyscoand.top/tiffany-jewelry-circle-roundness-ring-p-3761.html"><img src="http://www.tiffanyscoand.top/images/_small//tiffany_new01/Tiffany-Rings/Tiffany-Jewelry-Circle-Roundness-Ring.jpg" alt="Tiffany Jewelry Circle Roundness Ring" title=" Tiffany Jewelry Circle Roundness Ring " width="130" height="147" /></a><a class="sidebox-products" href="http://www.tiffanyscoand.top/tiffany-jewelry-circle-roundness-ring-p-3761.html">Tiffany Jewelry Circle Roundness Ring</a><div><span class="normalprice">$202.00 </span>&nbsp;<span class="productSpecialPrice">$50.00</span><span class="productPriceDiscount"><br />Save:&nbsp;75% off</span></div></div></div> </div></td> <td id="columnCenter" valign="top"> <div id="navBreadCrumb"> <a href="http://www.tiffanyscoand.top/">Home</a>&nbsp;::&nbsp; <a href="http://www.tiffanyscoand.top/tiffany-amp-co-necklaces-c-4.html">Tiffany &amp Co Necklaces</a>&nbsp;::&nbsp; Tiffany Necklaces Jewelry Roman Figures Pattern Circle Silver Ne </div> <div class="centerColumn" id="productGeneral"> <form name="cart_quantity" action="http://www.tiffanyscoand.top/tiffany-necklaces-jewelry-roman-figures-pattern-circle-silver-ne-p-3279.html?action=add_product" method="post" enctype="multipart/form-data"> <div style="float:left; width:350px;"> <link rel="stylesheet" href="http://www.tiffanyscoand.top/style/jqzoom.css" type="text/css" media="screen" /> <link rel="stylesheet" href="http://www.tiffanyscoand.top/style/jqzoomimages.css" type="text/css" media="screen" /> <style type="text/css"> .jqzoom{ float:left; position:relative; padding:0px; cursor:pointer; width:301px; height:300px; }</style> <div id="productMainImage" class="centeredContent back"> <div class="jqzoom" > <a href="http://www.tiffanyscoand.top/tiffany-necklaces-jewelry-roman-figures-pattern-circle-silver-ne-p-3279.html" ><img src="http://www.tiffanyscoand.top/images//tiffany_new01/Tiffany-Necklaces/Tiffany-Necklaces-Jewelry-Roman-Figures-Pattern.jpg" alt="Tiffany Necklaces Jewelry Roman Figures Pattern Circle Silver Ne" jqimg="images//tiffany_new01/Tiffany-Necklaces/Tiffany-Necklaces-Jewelry-Roman-Figures-Pattern.jpg" id="jqzoomimg"></a></div> <div style="clear:both;"></div> <div id='jqzoomimages' class="smallimages"></div> </div> </div> <div style="width:260px; float:left; margin-left:30px; margin-top:15px;" id='pb-left-column'> <div style="font-weight:bold; padding-bottom:10px; font-size:14px;">Tiffany Necklaces Jewelry Roman Figures Pattern Circle Silver Ne</div> <span id="productPrices" class="productGeneral"> <span class="normalprice">$241.00 </span>&nbsp;<span class="productSpecialPrice">$69.00</span><span class="productPriceDiscount"><br />Save:&nbsp;71% off</span></span> <div id="cartAdd"> Add to Cart: <input type="text" name="cart_quantity" value="1" maxlength="6" size="4" /><br /><br /><input type="hidden" name="products_id" value="3279" /><input type="image" src="http://www.tiffanyscoand.top/includes/templates/polo/buttons/english/button_in_cart.gif" alt="Add to Cart" title=" Add to Cart " /> </div> <br class="clearBoth" /> </div> <br class="clearBoth" /> <div id="productDescription" class="productGeneral biggerText"> <div class="tabTitles"> <ul> <li> <h4 tid="t1" class="cur"><strong class=""><span>Description</span></strong></h4> </li> </ul> </div> <p>Brand story:<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Since 1837, the masterpieces of Tiffany & Co. have defined style and celebrated the worldâs great love stories. </p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Tiffany published its first Blue Book catalogue in 1845. This annual presentation of flawless craftsmanship and peerless design heralds the fall season with one of the most extensive and exquisite collections of couture jewelry on earth. These breathtaking masterpieces of exceedingly rare gems are eagerly anticipated by the worldâs jewelry connoisseurs who flock to Tiffany to be the first to see and buy these one-of-a-kind treasures.</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Tiffany has always been the leader in exploring new materials and set the standard of purity for sterling silver and platinum in the U.S. In 2012, Tiffanyâs RUBEDO? metal honored the companyâs 175th anniversary. Capturing the light of dawn, its beauty truly glows on the skin.</p>This Tiffany Jewelry Product Features: <ul><li>Category: Tiffany Necklaces</li> <li>Material: Sterling Silver</li> <li>Manufacturer: Tiffany And Co Outlet</ul> <strong>Cheap Tiffany Jewelry</strong> is just the piece of jewelry that women dream to have in life.We ship items to all over the world. No matter how many Tiffany Sets items you purchased per transaction. Tiffany Jewelry you ordered will be shipped out in 2 business days after payment goes through. And it usually needs 5-7 days for delivery. <br/> <br/</div> <br class="clearBoth" /> <div align="center"> <p style='text-align:center;'><a target="_blank" href="http://www.tiffanyscoand.top/images//tiffany_new01/Tiffany-Necklaces/Tiffany-Necklaces-Jewelry-Roman-Figures-Pattern.jpg"> <a href="http://www.tiffanyscoand.top/tiffany-necklaces-jewelry-roman-figures-pattern-circle-silver-ne-p-3279.html" ><img src="http://www.tiffanyscoand.top/images//tiffany_new01/Tiffany-Necklaces/Tiffany-Necklaces-Jewelry-Roman-Figures-Pattern.jpg" width=650px alt="/tiffany_new01/Tiffany-Necklaces/Tiffany-Necklaces-Jewelry-Roman-Figures-Pattern.jpg"/></a></p> </div> <div class="centerBoxWrapper" id="similar_product"> <h2 class="centerBoxHeading">Related Products</h2> <table><tr> <td style="display:block;float:left;width:24.5%;"> <div style="width:160px;height:200px;"> <a href="http://www.tiffanyscoand.top/tiffany-necklaces-jewelry-long-gold-wings-insect-silver-necklace-p-3189.html"><img src="http://www.tiffanyscoand.top/images/_small//tiffany_new01/Tiffany-Necklaces/Tiffany-Necklaces-Jewelry-Long-Gold-Wings-Insect.jpg" alt="Tiffany Necklaces Jewelry Long Gold Wings Insect Silver Necklace" title=" Tiffany Necklaces Jewelry Long Gold Wings Insect Silver Necklace " width="160" height="160" /></a></div><a href="http://www.tiffanyscoand.top/tiffany-necklaces-jewelry-long-gold-wings-insect-silver-necklace-p-3189.html">Tiffany Necklaces Jewelry Long Gold Wings Insect Silver Necklace</a> </td> <td style="display:block;float:left;width:24.5%;"> <div style="width:160px;height:200px;"> <a href="http://www.tiffanyscoand.top/tiffany-and-co-necklaces-apple-chain-necklace-silver-jewelry-p-1904.html"><img src="http://www.tiffanyscoand.top/images/_small//tiffany_new01/Tiffany-Necklaces/Tiffany-and-co-necklaces-Apple-Chain-Necklace.jpg" alt="Tiffany and co necklaces Apple Chain Necklace Silver jewelry" title=" Tiffany and co necklaces Apple Chain Necklace Silver jewelry " width="151" height="200" /></a></div><a href="http://www.tiffanyscoand.top/tiffany-and-co-necklaces-apple-chain-necklace-silver-jewelry-p-1904.html">Tiffany and co necklaces Apple Chain Necklace Silver jewelry</a> </td> <td style="display:block;float:left;width:24.5%;"> <div style="width:160px;height:200px;"> <a href="http://www.tiffanyscoand.top/tiffany-necklaces-jewelry-925-silver-winnower-necklace-p-2903.html"><img src="http://www.tiffanyscoand.top/images/_small//tiffany_new01/Tiffany-Necklaces/Tiffany-Necklaces-Jewelry-925-Silver-Winnower.jpg" alt="Tiffany Necklaces Jewelry 925 Silver Winnower Necklace" title=" Tiffany Necklaces Jewelry 925 Silver Winnower Necklace " width="160" height="160" /></a></div><a href="http://www.tiffanyscoand.top/tiffany-necklaces-jewelry-925-silver-winnower-necklace-p-2903.html">Tiffany Necklaces Jewelry 925 Silver Winnower Necklace</a> </td> <td style="display:block;float:left;width:24.5%;"> <div style="width:160px;height:200px;"> <a href="http://www.tiffanyscoand.top/tiffany-jewelry-necklaces-fine-black-high-heels-jewelry-p-2685.html"><img src="http://www.tiffanyscoand.top/images/_small//tiffany_new01/Tiffany-Necklaces/Tiffany-Jewelry-Necklaces-Fine-Black-High-Heels.jpg" alt="Tiffany Jewelry Necklaces Fine Black High Heels jewelry" title=" Tiffany Jewelry Necklaces Fine Black High Heels jewelry " width="115" height="200" /></a></div><a href="http://www.tiffanyscoand.top/tiffany-jewelry-necklaces-fine-black-high-heels-jewelry-p-2685.html">Tiffany Jewelry Necklaces Fine Black High Heels jewelry</a> </td> </table> </div> <div id="productReviewLink" class="buttonRow back"><a href="http://www.tiffanyscoand.top/index.php?main_page=product_reviews_write&amp;products_id=3279"><img src="http://www.tiffanyscoand.top/includes/templates/polo/buttons/english/button_write_review.gif" alt="Write Review" title=" Write Review " width="98" height="19" /></a></div> <br class="clearBoth" /> </form> </div> </td> </tr> </table> </div> <div id="navSuppWrapper"> <div id="navSupp"> <ul><li><a href="http://www.tiffanyscoand.top/index.php">Home</a></li> <li>&nbsp;&nbsp;&nbsp;<a href="http://www.tiffanyscoand.top/index.php?main_page=shippinginfo">Shipping</a></li> <li>&nbsp;&nbsp;&nbsp;<a href="http://www.tiffanyscoand.top/index.php?main_page=Payment_Methods">Wholesale</a></li> <li>&nbsp;&nbsp;&nbsp;<a href="http://www.tiffanyscoand.top/index.php?main_page=shippinginfo">Order Tracking</a></li> <li>&nbsp;&nbsp;&nbsp;<a href="http://www.tiffanyscoand.top/index.php?main_page=Coupons">Coupons</a></li> <li>&nbsp;&nbsp;&nbsp;<a href="http://www.tiffanyscoand.top/index.php?main_page=Payment_Methods">Payment Methods</a></li> <li>&nbsp;&nbsp;&nbsp;<a href="http://www.tiffanyscoand.top/index.php?main_page=contact_us">Contact Us</a></li> </ul> </div> <div style=" margin-bottom:10px; margin-top:10px; width:100%; text-align:center;"> <a style=" font-weight:bold;" href="http://www.tiffanyring.top/" target="_blank">TIFFANY JEWELRY</a> &nbsp;&nbsp; <a style=" font-weight:bold;" href="http://www.tiffanyring.top/" target="_blank">TIFFANY IMITATE</a> &nbsp;&nbsp; <a style=" font-weight:bold;" href="http://www.tiffanyring.top/" target="_blank">TIFFANY DISCOUNT RING</a> &nbsp;&nbsp; <a style=" font-weight:bold;" href="http://www.tiffanyring.top/" target="_blank">TIFFANY CHEAP STOER</a> &nbsp;&nbsp; <a style=" font-weight:bold;" href="http://www.tiffanyring.top/" target="_blank">TIFFANY HIGH IMITATE</a>&nbsp;&nbsp; </div> <DIV align="center"> <a href="http://www.tiffanyscoand.top/tiffany-necklaces-jewelry-roman-figures-pattern-circle-silver-ne-p-3279.html" ><IMG src="http://www.tiffanyscoand.top/includes/templates/polo/images/payment.png"></a> </DIV> <div align="center">Copyright © 2012-2016 All Rights Reserved. </div> </div> </div> <strong><a href="http://www.tiffanyscoand.top/">tiffany jewelry</a></strong> <br> <strong><a href="http://www.tiffanyscoand.top/">tiffany & co</a></strong> <br>
Datum: 14.04.2016.

Datum: 14.04.2016.

Datum: 12.04.2016.

Naši partneri
Srpsko narodno pozorište u Novom Sadu Narodno pozoriste RS Beogradsko dramsko pozorište Bitef teatar Nova iskra Muzej Republike Srpske Akademija umetnosti Muzejsko duštvo Srbije Narodna i univerzitetska biblioteka Republike Srpske