Rasprodato
EVROPA U DEVETNAESTOM VEKU
Hari Herder
Prevela sa engleskog Aleksandra Jovanović

Kritičari i stručnjaci preporučuju ovu knjigu kao dragulj za znalce i dovoljno jasno štivo za sve one koji se zanimaju za period između 1830. i 1880, vreme velikih političkih promena i izuzetnog ekonomskog i društvenog rasta u Evropi. 

RASPRODATO

Tagovi:

Period između 1830. i 1880. godine je vreme velikih političkih promena i izuzetnog ekonomskog i društvenog rasta. Odnosi između pojedinaca, političkih partija i društvenih klasa unutar jedne države, kao i odnosi između samih država, centralne su teme u delu Evropa u devetnaestom veku. U tom kontekstu autor je znatan prostor posvetio narodnim pokretima i bunama, ali je sa istom pažnjom razmatrao i problematiku svakodnevnog života. U celosti dopunjenu najnovijim podacima ovu knjigu su kritičari i stručnjaci preporučili kao dragulj za znalce i dovoljno jasno štivo za sve one koji se zanimaju za istoriju.

Hari Herder:

Hari Herder je dugogodišnji profesor na Univerzitetu u Velsu. Iskusan je predavač i uvaženi stručnjak za noviju evropsku istoriju.

Godina izdanja: 2003
ISBN: 86-7102-056-8
Težina knjige: 0.00
Dimenzije knjige: 14,5 x 21
Broj strana: 1
Povez: Tvrdi povez
Pismo: ćirilica
Likovni urednik: Dragana Atanasović

Aleksandra Jovanović:

Vaš komentar (sva polja su obavezna, vaša e-mail adresa neće biti vidljiva na sajtu)
CAPTCHA Image
Slične teme
Naši partneri
Srpsko narodno pozorište u Novom Sadu Narodno pozoriste RS Beogradsko dramsko pozorište Bitef teatar Nova iskra Muzej Republike Srpske Akademija umetnosti Muzejsko duštvo Srbije Narodna i univerzitetska biblioteka Republike Srpske