Objavljena
IGRALIŠTE (G)RADILIŠTE
Dejv Stjuart, Mark Simons
Prevela sa engleskog Mirjana Ivanji

A kako se VI igrate na poslu?

Knjižarska cena 1430 RSD
Cena 1144 RSD

Tagovi:  studijemarketingmenadžmentkreativnostigralištekreativno radno okruženje

U knjizi Igralište (g)radilište Dejv Stjuart i Mark Simons otkrivaju šta je kreativnost i kako se ona može primeniti u svim aspektima poslovanja. Igralište (g)radilište predstavlja mešavinu naučnih studija, anegdota iz sveta rokenrola i autorovih razgovora sa uticajnim poslovnim ljudima poput Mika Džegera, Pola Alena (Microsoft) i Evana Vilijamsa (Twitter). Knjiga je ispunjena nizom inovativnih igara koje poslodavac može primeniti na radnom mestu, sam ili sa kolegama. Igralište (g)radilište upućuje čitaoca kako da uživa u svom poslu.

Inovacija zahteva viziju, intuiciju, hrabrost i sposobnost da vidimo ono što drugi ne vide. Dejv sve ovo poseduje!
Tero Ojanpera, potpredsednik izvršnog obora Nokia Grupe

Dejvovo znanje i iskustvo stečeno iz svih aspekata muzičkog posla je primenjeno na čitav svet poslovanja – čista brilijantnost!
Džon Meglan, potpredsednik Concerts West/AEG live

Dejv Stjuart:

Osnivač i predsednik multimedijalne kompanije Weapons of mass entertainment. Široj javnosti poznat je kao deo pop benda Juritmiks. Stjuart je tokom svoje muzičke karijere sarađivao sa velikim imenima poput Bona, Mika Džegera, Gven Stefani, Boba Dilana i drugih. Magazin Fast Company ga je imenovao za jednog od 100 najkreativnijih ljudi u poslovanju. Jedan je od kreativnih savetnika mobilne kompanije Nokia.

Mark Simons:

Stučnjak na polju brendinga, inovator i jedan od autora knjige Punk Marketing. Simon vodi više reklamnih agencija u Velikoj Britaniji i Sjedinjenim američkim državama. Bio je savetnik u Fondaciji Bila i Melinde Gejts.

Godina izdanja: 2012
ISBN: 978-86-7102-435-8
Težina knjige: 419.00
Dimenzije knjige: 24 x 17
Broj strana: 242
Povez: Broširani povez
Pismo: latinica
Likovni urednik: Svetlana Volic
Likovno rešenje korica: Svetlana Volic
Datum: 01.07.2016.

Datum: 27.06.2016.

Mirjana Ivanji:

Vaš komentar (sva polja su obavezna, vaša e-mail adresa neće biti vidljiva na sajtu)
CAPTCHA Image
Slične teme
Naši partneri
Srpsko narodno pozorište u Novom Sadu Narodno pozoriste RS Beogradsko dramsko pozorište Bitef teatar Nova iskra Muzej Republike Srpske Akademija umetnosti Muzejsko duštvo Srbije Narodna i univerzitetska biblioteka Republike Srpske