Rasprodato
ISTORIJA RUSIJE
Priredili Dimitrije Obolenski, Robert Oti

Delo Istorija Rusije Dimitrija Obolenskog i Roberta Otija celovit je jednotomni uvod u istoriju Rusije od srednjeg veka do pada Hruščova i godinama je osnovni udžbenik na velikom broju anglosaksonskih univerziteta.

RASPRODATO

Tagovi:

Delo Istorija Rusije Dimitrija Obolenskog i Roberta Otija celovit je jednotomni uvod u istoriju Rusije od srednjeg veka do pada Hruščova. Posle studije o geografskom području na kome je ruska država ponikla i dostigla status supersile slede poglavlja u kojima se razmatra politička, društvena i ekonomska istorija te zemlje. Drugi deo knjige obuhvata period sovjetske vlasti, razvoja privrede i međunarodne politike. Knjiga je dragocena ne samo zbog podataka koji se u njoj mogu pronaći već, pre svega, zbog novih tumačenja i ocena, izloženih na jasan i pristupačan način. Delo Istorija Rusije godinama je osnovni udžbenik na velikom broju anglosaksonskih univerziteta.

Godina izdanja: 2003
ISBN: 86-7102-077-0
Težina knjige: 0.00
Dimenzije knjige: 14,5 x 21
Broj strana: 516
Povez: Tvrdi povez
Pismo: ćirilica
Likovni urednik: Dragana Atanasović

Dimitrije Obolenski:

Dimitrije Obolenski godinama je bio profesor ruske i balkanske istorije na Univerzitetu u Oksfordu.

Robert Oti:

Robert Oti je na Univerzitetu u Oksfordu predavao uporednu slovensku psihologiju.

Vaš komentar (sva polja su obavezna, vaša e-mail adresa neće biti vidljiva na sajtu)
CAPTCHA Image
Slične teme
Naši partneri
Srpsko narodno pozorište u Novom Sadu Narodno pozoriste RS Beogradsko dramsko pozorište Bitef teatar Nova iskra Muzej Republike Srpske Akademija umetnosti Muzejsko duštvo Srbije Narodna i univerzitetska biblioteka Republike Srpske