Rasprodato
KOMUNIKACIJA - principi i kontekst
Stjuart Tabs
Prevele sa engleskog Jelena Vidić, Tijana Vesić-Pavlović

Nikada u istoriji ljudskog roda komunikacija nije bila tako složena, njena analiza teža, a potreba za izučavanjem izraženija.

RASPRODATO

Tagovi:  psihologijakomunikacijaprincipkontekstkomunikologijaenciklopedija

Nikada u istoriji ljudskog roda komunikacija nije bila tako složena, uzbudljiva i dinamična, njena analiza teža, a potreba za izučavanjem izraženija. Ova knjiga obuhvata sve najvažnije probleme izučavanja komunikacije u nizu srodnih naučnih disciplina - od tradicionalnih (proces komunikacije, verbalna/neverbalna komunikacija), preko uglavnom zanemarenih (komunikacijska etika) i, u kontekstu komunikacije, graničnih oblasti (opažanje osoba, konflikti) do onih aktuelnih (savremeni mediji, društvene mreže). Potkrepljena je obiljem zanimljivih studija i primerima prepoznatljivih situacija iz svakodnevnog života (privatnog i javnog), koji olakšavaju razumevanje teorijskog sadržaja.

Komunikacija je nezaobilazna knjiga i veoma potrebna građa za studente (kojima je pre svega i namenjena), kao i svima koji s njima rade, ali i stručnjacima i istraživačima iz niza srodnih disciplina (psihologija, komunikologija, političke nauke, sociologija) zainteresovanim za složenu i stalno promenljivu oblast komunikacije.

Komunikacijska etika, prikaz knjige Komunikacija, Slobodan Vuletić

 

Stjuart Tabs:

Profesor liderskih veština na Biznis koledžu Univerziteta u Mičigenu i bivši dekan ovog koledža. Doktorirao je na Univerzitetu Kanzasu u oblasti komunikacijskog i organizacijskog ponašanja. Magistrirao je na komunikaciji, a diplomirao na prirodnim naukama na Bouling Grin državnom univerzitetu. Sedam puta je proglašavan za nastavnika godine, radio je kao konsultant u petsto kompanija s liste magazina „Fortjun“, a bio je na čelu Odseka za komunikaciju u organizaciji Akademije za menadžment. Autor je većeg broja knjiga iz oblasti komunikacije, liderstva i organizacijskog ponašanja.

Godina izdanja: 2013
ISBN: 978-86-7102-443-3
Težina knjige: 1220.00
Dimenzije knjige: 22.5 x 16.5
Broj strana: 796
Povez: Broširani povez
Pismo: latinica
Likovni urednik: Svetlana Volic
Likovno rešenje korica: Svetlana Volic
Datum: 20.05.2016.

Datum: 19.05.2016.

Datum: 18.05.2016.

Jelena Vidić:

Tijana Vesić-Pavlović:

Vaš komentar (sva polja su obavezna, vaša e-mail adresa neće biti vidljiva na sajtu)
CAPTCHA Image
Slične teme
Naši partneri
Srpsko narodno pozorište u Novom Sadu Narodno pozoriste RS Beogradsko dramsko pozorište Bitef teatar Nova iskra Muzej Republike Srpske Akademija umetnosti Muzejsko duštvo Srbije Narodna i univerzitetska biblioteka Republike Srpske