Rasprodato
KOMUNIKOLOGIJA - psihologija komunikacije
Tijana Mandić
RASPRODATO

Tagovi:  psihologijaudžbenikmarketingteorijamenadžmentkomunikacijapraksakomunikologija

Knjiga Tijane Mandić Komunikologija pruža teorijsku i praktičnu obuku za ovladavanje veštinama komunikacije. Podjednako je namenjena menadžerima i marketinškim stručnjacima, psiholozima i pedagozima, novinarima i studentima, kao i svima čiji posao uključuje bilo koji vid komunikacije sa ljudima.

Stručnjaci i studenti će u ovoj knjizi pronaći platformu za dalje učenje veštine profesionalnog komuniciranja, kao i čitav niz sjajnih referenci za dalja istraživanja. Praktičari će se, između ostalog, upoznati sa mehanizmima za poboljšanje poslovnog komuniciranja, sa najčešćim problemima i metodama za njihovo prevazilaženje. Posebnu dragocenost predstavlja živopisna i detaljna tipologija klijenata koja sadrži i praktična uputstva o "rukovanju" svakim od njih. 

Tijana Mandić:

Redovni profesor psihologije na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Svoje interesovanje i delovanje usmerila je na tri oblasti - psihoterapiju, psihologiju u umetnosti i komunikologiju.

Godina izdanja: 2003
Težina knjige: 0.00
Dimenzije knjige: 21 x 14
Broj strana: 1
Povez: Tvrdi povez
Pismo: latinica
Likovni urednik: Dragana Atanasović
Likovno rešenje korica: Dragana Atanasović
Vaš komentar (sva polja su obavezna, vaša e-mail adresa neće biti vidljiva na sajtu)
CAPTCHA Image
Slične teme
Naši partneri
Srpsko narodno pozorište u Novom Sadu Narodno pozoriste RS Beogradsko dramsko pozorište Bitef teatar Nova iskra Muzej Republike Srpske Akademija umetnosti Muzejsko duštvo Srbije Narodna i univerzitetska biblioteka Republike Srpske