Rasprodato
MARKETING U IZDAVAŠTVU
Alison Baverstok
Prevela sa engleskog Gordana Ljubanović

Ova knjiga je dragocen priručnik namenjen svima koji se bave stvaranjem i distribucijom knjiga u najširem smislu (izdavači, reklamni agenti, novinari, bibliotekari) jer pokriva i oblast elektronske trgovine knjigama.

RASPRODATO

Tagovi:

Knjiga Marketing u izdavaštvu predstavlja dragocen priručnik namenjen svima koji se bave stvaranjem i distribucijom knjiga u najširem smislu (izdavači, reklamni agenti, novinari, bibliotekari). U njoj je dat detaljan prikaz tržišta knjiga, razložen po segmentima, kao i načini i procesi kroz koje se knjige predstavljaju javnosti i prodaju. To je prva knjiga ove vrste kod nas. Izuzetno je aktuelna jer pokriva i oblast elektronske trgovine knjigama.

Alison Baverstok:

Alison Baverstok je radila za razne izdavačke kuće pre nego što je osnovala sopstvenu agenciju za marketing. Ona je redovni predavač u oblasti pisanja reklamnih oglasa i marketinga knjiga. Autor je i priručnika Da li su knjige drugačije?

Godina izdanja: 2001
Težina knjige: 0.00
Dimenzije knjige: 12 x 20.5
Broj strana: 402
Povez: broširani
Pismo: latinica
Likovni urednik: Nikola Kostandinović

Gordana Ljubanović:

Vaš komentar (sva polja su obavezna, vaša e-mail adresa neće biti vidljiva na sajtu)
CAPTCHA Image
Slične teme
Naši partneri
Srpsko narodno pozorište u Novom Sadu Narodno pozoriste RS Beogradsko dramsko pozorište Bitef teatar Nova iskra Muzej Republike Srpske Akademija umetnosti Muzejsko duštvo Srbije Narodna i univerzitetska biblioteka Republike Srpske