Rasprodato
MULTILEVEL MARKETING
Piter Klotijer
Preveo sa engleskog Đorđe Trajković

Multilevel marketing Pitera Klotiera je sveobuhvatni vodič kroz uzbudljiv način poslovanja i precizno objašnjava šta je MLM, na kojim principima se zasniva, kako funkcioniše u praksi i na koji način se posao započinje. 

RASPRODATO

Tagovi:

U svetu danas ima hiljade MLM milionera, a većina ih je to postala u poslednjih desetak godina. To daje sliku potencijala MLM-a za sticanje bogatstva. Možda vi ne želite da se obogatite ali svakako želite da u izvesnoj meri povećate svoje prihode. MLM vam omogućava da steknete dodatni prihod. Možete ga uklopiti u svoj način života i obaveza onako kako vama odgovara... Može vam biti sporedan posao dok prihod od njega ne premaši vaša tekuća primanja i tako vam omogući da napustite stalan, obavezujući posao... Može vam služiti za sticanje dodatnog nedeljnog džeparca, osim ako niste odlučili da u roku od nekoliko godina postanete milioner.

Multilevel marketing Pitera Klotiera je sveobuhvatni vodič kroz uzbudljiv način poslovanja. Knjiga precizno objašnjava šta je MLM, na kojim principima se zasniva, kako funkcioniše u praksi i na koji način se posao započinje. Sadrži sve neophodne informacije o pravilnom pristupu ovom poslu kako za one koji žele da mu se posvete tako i za one koji samo žele da dopune svoje prihode.

Piter Klotijer:

Piter Klotier je ceo svoj radni vek posvetio multilevel marketingu.

Godina izdanja: 1997
Težina knjige: 0.00
Dimenzije knjige: 12 x 20.5
Broj strana: 244
Povez: broširani
Pismo: latinica
Likovni urednik: Nikola Kostandinović

Đorđe Trajković:

Vaš komentar (sva polja su obavezna, vaša e-mail adresa neće biti vidljiva na sajtu)
CAPTCHA Image
Slične teme
Naši partneri
Srpsko narodno pozorište u Novom Sadu Narodno pozoriste RS Beogradsko dramsko pozorište Bitef teatar Nova iskra Muzej Republike Srpske Akademija umetnosti Muzejsko duštvo Srbije Narodna i univerzitetska biblioteka Republike Srpske