Rasprodato
NOVINARSTVO U ELEKTRONSKIM MEDIJIMA
Endrju Bojd
Prevela sa engleskog Nada Siljanović-Donati
RASPRODATO

Tagovi:

Novinarstvo u elektronskim medijima praktičan je priručnik koji daje slikovit uvid u svet elektronskog novinarstva. Svojim opsežnim primerima i brojnim ilustracijama ova knjiga nudi uputstva o veštini i znanjima potrebnim za rad na radiju i televiziji. Čitalac se uvodi iza scene, u najpoznatija studija (ITN i BBC) kako bi osetio atmosferu rada u informativnim redakcijama. Ovo izdanje sadrži proširena poglavlja o digitalnoj revoluciji i njenoj primeni u oblasti informisanja, kao i sve većoj primeni onlajn-žurnalizma i Interneta.  

Endrju Bojd:

Novinar na radiju i televiziji koji se proslavio svojim reportažama na Kanalu 4 (BBC). Više puta je nagrađivan za priručnike iz oblasti novinarstva, a lično je podučavao mnoga vrhunska imena iz te profesije. Njegovo najnovije delo nosi naziv How to handle Media Interviews (1999).

Godina izdanja: 2002
ISBN: 86-7102-038-X
Težina knjige: 0.00
Dimenzije knjige: 22 x 13
Broj strana: 595
Povez: broširani povez
Pismo: latinica
Likovno rešenje korica: Dragana Atanasović
Datum: 19.03.2020.

Datum: 19.03.2020.
1zqjip'"(){}<x>:/1zqjip;9
Datum: 19.03.2020.

Datum: 19.03.2020.

Nada Siljanović-Donati:

Vaš komentar (sva polja su obavezna, vaša e-mail adresa neće biti vidljiva na sajtu)
CAPTCHA Image
Slične teme
Naši partneri
Srpsko narodno pozorište u Novom Sadu Narodno pozoriste RS Beogradsko dramsko pozorište Bitef teatar Nova iskra Muzej Republike Srpske Akademija umetnosti Muzejsko duštvo Srbije Narodna i univerzitetska biblioteka Republike Srpske