Rasprodato
ODNOSI S MEDIJIMA
Dejvid Reg
Preveo sa engleskog Đorđe Krivokapić

Knjiga je namenjena, pre svega, različitim profilima marketinških i medijskih stručnjaka, ali će biti dragocena i privrednicima, bez obzira na to da li deluju u privatnim ili društvenim preduzećima.

RASPRODATO

Tagovi:

Dejvid Reg u knjizi Odnosi s medijima daje proverene savete iz britanske i svetske prakse poslovnog komuniciranja. Prikazuje odnose s javnošću kao preciznu alatku u stvaranju naklonosti potrošača. Počev od analize uloge službe ili službenika za odnose s javnošću preko prikazivanja strukture medija pa do instrumenata uklapanja medija i radne organizacije, Reg daje precizno i sistematično oblikovane predloge kako da se iskoristi svaka ukazana prilika i medijska prezentacija.

Međutim, što se jugoslovenskog čitaoca tiče, ona ima i posebnu edukativnu funkciju: upoznavanje sa osnovinim principima tržišne eknomije i osobenim duhom zapadnjačkog preduzetništva, kao i sa čitavom skalom novih mogućnosti otvorene medijske komunikacije. U tom pogledu, knjiga Dejvida Rega sugeriše neke vrednosti zasnovane na liberalnoj ekonomiji. Ona je istovremeno i praktični vodič u oblasti kulture poslovnog komuniciranja čiji se društveni temelji u Jugoslaviji tek stvaraju.

Studija je namenjena, pre svega, različitim profilima marketinških i medijskih stručnjaka, ali će biti dragocena i privrednicima, bez obzira na to da li deluju u privatnim ili društvenim preduzećima.

Dejvid Reg:

Dejvid Reg se godinama bavi novinarstvom. Više od dvadeset godina radio je kao stručnjak za odnose s javnošću u Rojal banci u Škotskoj. Autor je više knjiga iz oblasti marketinga.

Godina izdanja: 1996
Težina knjige: 0.00
Dimenzije knjige: 12 x 20.5
Broj strana: 217
Povez: broširani
Pismo: latinica
Likovni urednik: Nikola Kostandinović

Đorđe Krivokapić:

Vaš komentar (sva polja su obavezna, vaša e-mail adresa neće biti vidljiva na sajtu)
CAPTCHA Image
Slične teme
Naši partneri
Srpsko narodno pozorište u Novom Sadu Narodno pozoriste RS Beogradsko dramsko pozorište Bitef teatar Nova iskra Muzej Republike Srpske Akademija umetnosti Muzejsko duštvo Srbije Narodna i univerzitetska biblioteka Republike Srpske