Rasprodato
OKSFORDSKA ISTORIJA SREDNJOVEKOVNE EVROPE
Priredio Džordž Holms

Ova knjiga je namenjena obrazovanom čitaocu, posebno studentima, ali je, zbog odnegovanog književnog stila i dramaturgije izlaganja koji je odlikuju, rado prihvata i široka čitalačka publika.

RASPRODATO

Tagovi:

Oksfordska istorija srednjovekovne Evrope kolektivno je delo najboljih engleskih istoriografa, nastalo u redakciji Džordža Holmsa. U najboljoj tradiciji anglosaksonske učenosti, autori su uspeli da na relativno malom prostoru izlože kvalitetan i na najnovijim naučnim rezultatima zasnovan pregled evropske istorije srednjeg veka. Izbor činjenica i znanja o prošlosti pokazuje razumevanje za društvene i mentalne strukture koje su stvarali i u kojima su živeli ljudi u srednjem veku.

Vrednost ove knjige nije u otkrivanju novih pojedinosti, već u novom sagledavanju celovitog procesa. Namenjena je obrazovanom čitaocu, posebno studentima, ali je, zbog odnegovanog književnog stila i dramaturgije izlaganja koji je odlikuju, rado prihvata i široka čitalačka publika.

Godina izdanja: 1998
Težina knjige: 0.00
Dimenzije knjige: 14,5 x 21
Broj strana: 398
Povez: Tvrdi povez
Pismo: ćirilica
Likovni urednik: Dragana Atanasović

Džordž Holms:

Vaš komentar (sva polja su obavezna, vaša e-mail adresa neće biti vidljiva na sajtu)
CAPTCHA Image
Slične teme
Naši partneri
Srpsko narodno pozorište u Novom Sadu Narodno pozoriste RS Beogradsko dramsko pozorište Bitef teatar Nova iskra Muzej Republike Srpske Akademija umetnosti Muzejsko duštvo Srbije Narodna i univerzitetska biblioteka Republike Srpske