"Molijerovi dani", 05.05.2015.

U petak, 15. maja, Režis Debre će biti gost Fakulteta političkih nauka gde će sa predavačima i studentima razgovarati o svojoj knjizi Uvod u mediologiju. Susret je zakazan u 11h.

Na poziv Francuskog instituta u Srbiji i naše izdavačke kuće ovaj čuveni francuski filozof, pisac i mediolog sredinom maja dolazi u Beograd. Njegovu knjigu Uvod u mediologiju Clio je objavio u svojoj ediciji Multimedia, u prevodu Marijane Ivanović sa francuskog jezika.
Tokom posete Beogradu Debre će zajedno sa Didijeom Dekoenom i moderatorom Aleksandrom Gajšekom učestvovati u debati “Vraćanje religioznosti?” koja će u okviru “Molijerovih dana” 14. maja biti održana na Kolarcu.

Režis Debre, član Akademije Gonkur, francuski je filozof, pisac i mediolog. Bio je savetnik predsednika Miterana za međunarodne odnose, a sada je počasni predsednik Evropskog instituta za nauke o religijama i autor brojnih romana i eseja.


Vezane knjige:
UVOD U MEDIOLOGIJU
Vaš komentar (sva polja su obavezna, vaša e-mail adresa neće biti vidljiva na sajtu)
CAPTCHA Image
Naši partneri
Srpsko narodno pozorište u Novom Sadu Narodno pozoriste RS Beogradsko dramsko pozorište Bitef teatar Nova iskra Muzej Republike Srpske Akademija umetnosti Muzejsko duštvo Srbije Narodna i univerzitetska biblioteka Republike Srpske