Objavljena
STRATEŠKI MENADŽMENT SPORTSKIH DOGAĐAJA
Gaj Masterman
Preveo sa engleskog Goran Erdei

Kako se organizuje Olimpijada?

Knjižarska cena 1650 RSD
Cena 1320 RSD

Tagovi:  marketingmenadžmentsportorganizacijastrategijasportski događajuniverzijadaolimpijada

Strateški menadžment sportskih događaja studentima i svima koji se bave ovim poslom pruža uvid u uspešno organizovanje sportskih događaja svih vrsta.

Služeći se primerima iz međunarodnog sporta, kao što su Olimpijske igre u Sidneju, surferska takmičenja u Ujedinjenom Kraljevstvu, Komonveltske igre u Mančesteru i Zimska olimpijada u Solt Lejk Sitiju, autor prikazuje procese planiranja – kratkoročne i dugoročne strategije, kandidovanje, primopredaju i procenu uspeha sportskih dešavanja, te operativne strategije, uključujući i informacione tehnologije, komunikaciju, opremu i ljudstvo.

Osim studentima i profesionalnim organizatorima, knjiga je zanimljiva za sve one koje zanima funkcionisanje mašinerije koja stoji iza svakog sportskog događaja.

UVOD

1. INDUSTRIJA SPORTSKIH DOGAĐAJA

2. VLASNICI I ORGANIZATORI DOGAĐAJA

3. PROCES PLANIRANJA SPORTSKOG DOGAĐAJA

4. UTICAJI I NASLEĐA

5. FINANSIJSKO PLANIRANJE I KONTROLA

6. POVEĆANJE PRIHODA OD DOGAĐAJA

7. PROCES KANDIDOVANJA

8. SPROVOĐENJE DOGAĐAJA

9. MARKETINŠKO PLANIRANJE I PRIMENA

10. INOVATIVNA KOMUNIKACIJA

11. SPONZORISANJE SPORTSKOG DOGAĐAJA

12. ISTRAŽIVANJE I PROCENA

 

Gaj Masterman:

Docent je menadžmenta u sportu na Univerzitetu u Njujorku. Više od dvadeset pet godina učestvuje u organizovanju značajnih dešavanja u sportu i drugim oblastima. U njegove klijente ubrajaju se Koca-Kola, Pepsi, fudbalski klub Čelsi, a sarađuje i sa organizacijama koje pomažu obolelima od cerebralne paralize, mišićne distrofije i koje se zalažu za bolji život dece i odojčadi, kao i sa brojnim sportskim zvezdama. 

Godina izdanja: 2008
ISBN: 978-86-7102-332-0
Težina knjige: 491.00
Dimenzije knjige: 21 x 14
Broj strana: 350
Povez: Tvrdi povez
Pismo: latinica
Likovni urednik: Dragana Atanasović
Likovno rešenje korica: Svetlana Volic
Datum: 02.07.2017.
wh0cd609235 <a href=http://vardenafil.live/>vardenafil</a> <a href=http://malegradxt.world/>malegra dxt</a> <a href=http://methotrexate.shop/>methotrexate drug</a> <a href=http://evecare.reisen/>generic evecare</a> <a href=http://paxil.news/>paxil 20</a> <a href=http://yasmin.world/>yasmin</a> <a href=http://gasex.world/>gasex</a>

Goran Erdei:

Vaš komentar (sva polja su obavezna, vaša e-mail adresa neće biti vidljiva na sajtu)
CAPTCHA Image
Slične teme
Naši partneri
Srpsko narodno pozorište u Novom Sadu Narodno pozoriste RS Beogradsko dramsko pozorište Bitef teatar Nova iskra Muzej Republike Srpske Akademija umetnosti Muzejsko duštvo Srbije Narodna i univerzitetska biblioteka Republike Srpske