Sala Josif Pančić Kolarčeve zadužbine, Beograd, 30.04.2015.

Ako niste bili u Sali Josif Pančić Kolarčeve zadužbine kada smo početkom aprila razgovarali o usamljenosti, ovde možete pronaći tonski zapis razgovora Zašto smo usamljeni?

O ovom fenomenu govorili su dr Žarko Trebješanin, profesor Fakulteta za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju u Beogradu, dr Biljana Stanković, asistentkinja na Odeljenju za psihologiju Filozofskog fakulteta u Beogradu i dr Aleksandar Dimitrijević, urednik edicije Imago i docent na Odeljenju za psihologiju filozofskog fakulteta u Beogradu.

Veoma nam je žao zbog toga što je veliki broj posetilaca te večeri ostao pred vratima Kolarca. Budući da su i učesnici u razgovoru i prisutna publika više puta konstatovali da bi razgovor trebalo ponoviti, obećavamo reprizu. Do tada ostaje da poslušamo tonski zapis izlaganja učesnika i da pročitamo knjige Usamljenost autora Džona Kasiopa i Vilijama Patrika i Sami zajedno autorke Šeri Terkl.

 


Vezane knjige:
SAMI ZAJEDNO
USAMLJENOST
Vaš komentar (sva polja su obavezna, vaša e-mail adresa neće biti vidljiva na sajtu)
CAPTCHA Image
Naši partneri
Srpsko narodno pozorište u Novom Sadu Narodno pozoriste RS Beogradsko dramsko pozorište Bitef teatar Nova iskra Muzej Republike Srpske Akademija umetnosti Muzejsko duštvo Srbije Narodna i univerzitetska biblioteka Republike Srpske