Rasprodato
UPRAVLJANJE PROJEKTIMA - Kako završiti posao na vreme i u skladu sa budžetom
Alan Grinvud, Dominik Alen, Ijan Mejdžor, Mark Gudman, Sebastijan Nouks
Prevela sa nemačkog Maja Anastasijević
RASPRODATO

Tagovi:  marketingmenadžmentupravljanjeprojekatbudžet

Cilj ovog dela je pomoć menadžerima projekata u postizanju visokih standarda korisnim savetima zasnovanim na uspešnoj praksi, načinima za stimulisanje memorije, za uštedu vremena utrošenom na traženju uputstava i prevenciju uobičajenih problema. Menadžeri projekata trebalo bi da ovaj priručnik uvek imaju pri ruci i redovno ga koriste.

U prvom delu opisuje se uloga projekata u organizacijama i daje se obrazac procesa upravljanja, kao i faze uobičajenih projekata: poslovnih principa, principa upravljanja i kontrole i principa ljudskih resursa koji pomažu u poslovanju.

Drugi deo - proces upravljanja projektima - osvetljava uloge na projektu, organizovanje projekta i tima, svakodnevno delovanje i administraciju, proces planiranja, nadgledanje i kontrolu, upravljanje opsegom i rizicima.

Treći deo opisuje faze životnog ciklusa projekata: definisanje, dizajniranje, izradu i testiranje, primenu i ocenu.

Četvrti deo daje sadržaj svakog od faze projekata. Knjiga sadrži rečnik pojmova, indeks, kao i dodatke: metod kritičnog niza, sredstva za planiranje i ocenu napredovanja projekta, i upravljanje velikim i složenim projektima.

Alan Grinvud:

Iskusni menadžer i diplomirani psiholog. Magistrirao je biznis administraciju na Londonskoj školi ekonomije.

Dominik Alen:

Ijan Mejdžor:

Diplomirao je ekonomiju na Univerzitetu Bristol. U oblasti upravljanja projektima, specijalizovao se za vođenje programa, sponzorisanje i upravljanje rizicima.

Mark Gudman:

Diplomirao je na Oksfordskoj politehnici, a magistrirao biznis administraciju na Kranfild univerzitetu. 

Sebastijan Nouks:

Diplomirao je filozofiju i magistrirao finansije na Londonskom univerzitetu. Predsedavajući je britanske konsultantske firme u oblasti upravljanja projektima Project Value Associates Ltd.

Godina izdanja: 2005
Težina knjige: 0.00
Dimenzije knjige: 21 x 14
Broj strana: 210
Povez: Tvrdi povez
Pismo: latinica
Likovni urednik: Dragana Atanasović
Likovno rešenje korica: Dragana Atanasović

Maja Anastasijević:

Vaš komentar (sva polja su obavezna, vaša e-mail adresa neće biti vidljiva na sajtu)
CAPTCHA Image
Slične teme
Naši partneri
Srpsko narodno pozorište u Novom Sadu Narodno pozoriste RS Beogradsko dramsko pozorište Bitef teatar Nova iskra Muzej Republike Srpske Akademija umetnosti Muzejsko duštvo Srbije Narodna i univerzitetska biblioteka Republike Srpske