Rasprodato
USPEŠAN MARKETING ZA MALA PREDUZEĆA
Dejv Paten
Prevela sa engleskog Svetlana Stefanov

Ova knjiga je doživela dva svetska izdanja, a najugledniji časopisi i dnevni listovi označili su je kao najbolji vodič za male firme. 

RASPRODATO

Tagovi:

Logično je da se uspešno poslovanje podrazumeva kao cilj svakog privatnog biznisa ali je pitanje koji su najefikasniji putevi do tog cilja.

Ova knjiga je doživela dva svetska izdanja, a najugledniji časopisi i dnevni listovi označili su je kao najbolji vodič za male firme. Mnoge od tehnika koje su prikazane primenjive su i veoma važne za očuvanje budžeta od udara skupih usluga profesionalnih agencija za PR ili oglašavanje. Pored toga, podjednako i stručnjacima i početnicima omogućava lak i jednostavan pristup marketinškim problemima i mogućnostima.

Dejv Paten:

Dejv Paten je poslovni savetnik za organizovanje praktične pomoći i rukovođenje malim preduzećima. Poseduje dvadesetogodišnje iskustvo iz oblasti marketinga i finansija. Sarađivao je sa više stotina svetskih firmi.

Godina izdanja: 1997
Težina knjige: 0.00
Dimenzije knjige: 12 x 20.5
Broj strana: 315
Povez: broširani
Pismo: latinica
Likovni urednik: Nikola Kostandinović

Svetlana Stefanov:

Vaš komentar (sva polja su obavezna, vaša e-mail adresa neće biti vidljiva na sajtu)
CAPTCHA Image
Slične teme
Naši partneri
Srpsko narodno pozorište u Novom Sadu Narodno pozoriste RS Beogradsko dramsko pozorište Bitef teatar Nova iskra Muzej Republike Srpske Akademija umetnosti Muzejsko duštvo Srbije Narodna i univerzitetska biblioteka Republike Srpske