Rasprodato
UVOD U STUDIJE MEDIJA
Prevela sa engleskog Irena Šentevska
Priredili Adam Brigs, Pol Kobli
RASPRODATO

Tagovi:

Budući da u životu savremenog čoveka mediji zauzimaju centralno mesto, početak XXI veka obeležila je ekspanzija njihovog proučavanja. Istraživačima u oblasti komunikacija i kulturoloških studija, stoga, ovo dragoceno štivo omogućiće lakše razumevanje suštine medija.
Autor strogo razlikuje iskustvo stečeno potrošnjom medijskih proizvoda od spoznaje strukture i geneze medija. Delo ima za cilj proširivanje znanja stečenih svakodnevnim praćenjem medijskih sadržaja i čini korak napred u pogledu saznajnog domena koji nam obezbeđuju radio, televizija, dnevni i periodični listovi. Podjednako privlačna kako za zaposlene u medijskim kućama tako i za sve one koji shvataju značaj i ulogu medija u savremenoj kulturi – ova knjiga predstavlja doprinos u osvajanju stručnih znanja i veština, kao i opismenjavanja koje je neodvojivi deo savremene kulture.

Godina izdanja: 2005
ISBN: 86-7102-223-4
Težina knjige: 0.00
Dimenzije knjige: 22 x 13
Broj strana: 1
Povez: broširani povez
Pismo: latinica
Likovno rešenje korica: Dragana Atanasović

Adam Brigs:

Predaje studije kulture i istorije na Londonskom koledžu za modu. Objavljivao je radove o potkulturama, marketingu i modi.

Pol Kobli:

Istraživač je u oblasti komunikacija na univerzitetu London Gildhol. Autor je knjiga Narrative, The American Thriller (2001) i Introducing Semiotics (1999

Irena Šentevska:

Vaš komentar (sva polja su obavezna, vaša e-mail adresa neće biti vidljiva na sajtu)
CAPTCHA Image
Slične teme
Naši partneri
Srpsko narodno pozorište u Novom Sadu Narodno pozoriste RS Beogradsko dramsko pozorište Bitef teatar Nova iskra Muzej Republike Srpske Akademija umetnosti Muzejsko duštvo Srbije Narodna i univerzitetska biblioteka Republike Srpske