Rasprodato
UVOĐENJE U NOVI ZAVET
Džon Drejn
Prevela sa engleskog Bogdana Đukić

Bogato ilustrovana crtežima, mapama i fotografijama ovo je knjiga za sve koji žele da se bolje informišu o temeljnim spisima na kojima počiva najmoćnija i najrasprostranjenija religija današnjeg sveta. 

RASPRODATO

Tagovi:

Uvođenje u Novi zavet pruža autoritativan i pristupačan pregled najnovijih naučnih saznanja o mnogim pitanjima vezanim za fascinantan svet nastanka hrišćanske religije. Autor istražuje uvek aktuelna pitanja o istoričnosti Isusa Hrista, teologijama četiri jevanđelja i ulozi apostola Pavla u preobražaju hrišćanstva od jevrejske sekte s kraja prvog veka do pokreta koji se proširio po čitavom svetu.

Ovo izdanje uključuje i izuzetno važno poglavlje o tumačenjima Novog zaveta. Bogato ilustrovana crtežima, mapama i fotografijama ovo je knjiga za sve koji žele da se bolje informišu o temeljnim spisima na kojima počiva najmoćnija i najrasprostranjenija religija današnjeg sveta. 

Džon Drejn:

Džon Drejn predaje teologiju na Univerzitetu u Aberdinu, u Škotskoj. Vanredni je profesor na Morling koledžu u Sidneju. Pored dela Uvođenje u Stari zavet i Uvođenje u Novi zavet, objavio je i knjigu The Bible Phenomenon.

Godina izdanja: 2004
ISBN: ISBN 86-7102-136-X
Težina knjige: 0.00
Dimenzije knjige: 14.5 x 21
Broj strana: 659
Povez: Tvrdi povez
Pismo: ćirilica
Likovni urednik: Dragana Atanasović

Bogdana Đukić:

Vaš komentar (sva polja su obavezna, vaša e-mail adresa neće biti vidljiva na sajtu)
CAPTCHA Image
Slične teme
Naši partneri
Srpsko narodno pozorište u Novom Sadu Narodno pozoriste RS Beogradsko dramsko pozorište Bitef teatar Nova iskra Muzej Republike Srpske Akademija umetnosti Muzejsko duštvo Srbije Narodna i univerzitetska biblioteka Republike Srpske