Rasprodato
VEŠTINA PRODAJE I REKLAMA
Slavko Stanić

Detaljno proučavajući suštinu procesa prodaje uz reklamu, autor je jednostavnim, jasnim i preciznim jezikom odredio sve ono što danas leži u osnovi marketinga, pri čemu je kupca stavio u prvi plan.

RASPRODATO

Tagovi:

Retko se dešava da jedna knjiga ima tri ili više izdanja. To je pouzdan znak interesovanja čitalaca i kvaliteta. Veština prodaje i reklama je pisana sa željom da se objasne principi i instrumenti savremene trgovine i reklame i da se prenesu u našu savremenu praksu. Detaljno proučavajući suštinu procesa prodaje uz reklamu, autor je jednostavnim, jasnim i preciznim jezikom, odredio sve ono što danas leži u osnovi instrumentarijuma kojeg nazivamo marketing. Stavio je kupca u prvi plan, ukazujući čime se trgovac mora rukovoditi. Knjiga i posle šest decenija, pred novovremenim čitaocima u sasvim izmenjenim društvenim okolnostima, živi kao „evergrin“, kao uvek dovoljno aktuelno štivo. Zbog vremenske distance ona je još privlačnija jer i danas može poslužiti kao ključ za lakše razumevanje suštine jedne profesije koja se tada tek rađala.

Slavko Stanić:

Dr Slavko Stanić je bio profesor prodaje na Trgovačkoj akademiji. Jedan je od rodonačelnika marketinga u našoj praksi. Važan je i zato što je postavio temelje savremenom istraživanju tržišta i poslovne komunikacije. Prvo izdanje knjige Veština prodaje i reklama pojavilo se 1936. godine, a drugo dopunjeno 1939. u Novom Sadu.

Težina knjige: 0.00
Dimenzije knjige: 12 x 20.5
Broj strana: 176
Povez: broširani
Pismo: latinica
Likovni urednik: Nikola Kostandinović
Vaš komentar (sva polja su obavezna, vaša e-mail adresa neće biti vidljiva na sajtu)
CAPTCHA Image
Slične teme
Naši partneri
Srpsko narodno pozorište u Novom Sadu Narodno pozoriste RS Beogradsko dramsko pozorište Bitef teatar Nova iskra Muzej Republike Srpske Akademija umetnosti Muzejsko duštvo Srbije Narodna i univerzitetska biblioteka Republike Srpske