Rasprodato
ZAŠTITA I KONZERVACIJA KNJIGA
Antonio Đardulo
Prevela sa italijanskog Sanja Ćorović

Ova knjiga nema za cilj da samo podučava; ona predstavlja poziv na prihvatanje i proširivanje znanja i razmenu iskustava sa ostalim stručnjacima iz ove i srodnih oblasti.

RASPRODATO

Tagovi:  bibliotekarstvoknjigaB+biblioteka pluszaštitakonzervacija

Delo Zaštita i konzervacija knjiga namenjeno je bibliotekarima i njihovom profesionalnom osposobljavanju za trajnu zaštitu bibliotečke građe koja im je poverena. Biblioteke su i svojevrsni aktivni muzeji ideja, hramovi pokretne istorije i kameni temeljci za građenje budućnosti, te je sve one koji u bibliotekama rade neophodno uputiti na veliki značaj i potrebu očuvanja postojećeg materijala. Ovoj delatnosti u svetu se poklanja velika pažnja, i izdavanje ove knjige imalo je za cilj da primenu te prakse prenese i na naš bibliotečki prostor.

 

 Antonio Đardulo, autor tog preciznog, jasnog i preglednog dela, nudi obilje podataka o konzervaciji knjižarskog materijala. 

Antonio Đardulo:

Godina izdanja: 2005
ISBN: 86-7102-217-X
Težina knjige: 357.00
Dimenzije knjige: 14,5 x 21
Broj strana: 213
Povez: Tvrdi povez
Pismo: latinica
Likovni urednik: Dragana Atanasović
Likovno rešenje korica: Dragana Atanasović

Sanja Ćorović:

Vaš komentar (sva polja su obavezna, vaša e-mail adresa neće biti vidljiva na sajtu)
CAPTCHA Image
Naši partneri
Srpsko narodno pozorište u Novom Sadu Narodno pozoriste RS Beogradsko dramsko pozorište Bitef teatar Nova iskra Muzej Republike Srpske Akademija umetnosti Muzejsko duštvo Srbije Narodna i univerzitetska biblioteka Republike Srpske