Oduvek ste želeli da znate kako izgleda Sajam knjiga “sa one strane štanda” i šta se događa iza sajamske scene? IP Clio vam pruža mogućnost da iskusite sajamsku groznicu. Sajam počinje za deset dana, a mi tražimo nove saradnike.

Za rad na štandu potrebni su nam pre svega dobri poznavaoci izdanja IP Clio, koji su vredni i komunikativni. Iskustvo u prodaji je poželjno.

Osim toga, potreban nam je i dostavljač sa aktivnom vozačkom dozvolom B kategorije i vozačkim isustvom koji bi dopremao knjige iz magacina na štand.

Sajam traje od 23. do 30. oktobra, a radno vreme za angažovane na Sajmu je od 9.30 do 21.30h. Vaš angažman bi počeo 22. oktobra, kada uređujemo štand.

Svi zainteresovani treba da pošalju CV i motivaciono pismo isključivo na e-mail info@clio.rs najkasnije do ponedeljka 17. oktobra. Na razgovor će biti pozvani samo kandidati koji uđu u uži izbor.

Postoji mogućnost stalnog zaposlenja na dva radna mesta:
1. prodavac u maloprodaji
2. vozač-magacioner

Srećno

Vaš IP Clio

Vaš komentar (sva polja su obavezna, vaša e-mail adresa neće biti vidljiva na sajtu)
CAPTCHA Image
Naši partneri
Srpsko narodno pozorište u Novom Sadu Narodno pozoriste RS Beogradsko dramsko pozorište Bitef teatar Nova iskra Muzej Republike Srpske Akademija umetnosti Muzejsko duštvo Srbije Narodna i univerzitetska biblioteka Republike Srpske