0
0Clio0 0
   pretraga    0
home facebook twitter
GRAL
KLEPSIDRA
POLIS
AGORA
IMAGO
ARS
NOTNA IZDANJA
CD edicija
MONOGRAFIJE
MULTIMEDIA
MARKETING I MENADZMENT
OPSTANAK
MUSEUM
BIBLIOTEKA PLUS
DIDAKTA
ČASOPISI
FORUM ČITALACA

FORUM ČITALACA

Forum čitalaca je institucija koja okuplja čitaoce i uvodi ih u raspravu o knjigama na virtuelnoj agori u skladu sa željom i pokazanim interesovanjem za pojedine biblioteke, odnosno oblasti. Kritičko čitanje je najmanje što od čitaoca očekujemo. Iako će Forum čitalaca biti, pre svega, elektronsko “čedo”, dragocena nam je i svaka primedba koju nam telefonom ili starim dobrim načinom – pismom, čitalac uputi. To je početak dijaloga i saradnje.

Glavna aktivnost Foruma čitalaca, koja odražava i smisao okupljanja, odvija se već u periodu pripreme knjiga za objavljivanje. Članovi Foruma čitalaca blagovremeno će biti obaveštavani o svemu bitnom što se odnosi na planirane naslove, kao i o svim ostalim aktivnostima kuće. Podrazumeva se da je u toj fazi dijalog obrazovanog čitaoca i izdavača najpotrebniji. Posebno su vredna interesovanja i informacije koje pružaju bibliotekari, profesori, studenti, umetnici, novinari i stručnjaci iz drugih oblasti stvaralaštva.

Korpa

 
knjiga: 0
dinara: 0,00
• newsletter
• forum
blog
press
login
username
password
Registracija
NAJČITANIJE
1 Marko Mitrović
KAKO RESTRUKTURIRATI KOMPANIJU - Principi i primeri
2 Daron Asemoglu, Džejms Robinson
ZAŠTO NARODI PROPADAJU
3 DESTINACIJA KAO BREND
4 Džon T. Kasiopo, Vilijam Patrik
USAMLJENOST
5 NOVA MUZEJSKA TEORIJA I PRAKSA
beletristika evropa film hrišćanstvo hronika istorija italija kritika kultura likovi likovna marketing menadžment multimedia muzika politika pozorište privatni psihologija roman savremena sociologija teorija umetnost vizuelna život
jubilej
PARTNERI
Srpsko narodno pozoriste u Novom Sadu Narodno pozoriste RS
Beogradsko dramsko pozoriste Bitef teatar
Nova iskra Muzej Republike Srpske
Akademija umetnosti, Beograd Muzejsko dutvo Srbije