NOVE KNJIGE U PRETPLATI

08.10.2018.

U toku je pretplata za knjige koje pripremamo za predstojeći Sajam knjiga u Beogradu. 
U produžetku pogledajte kratko obaveštenje o tome kako se možete pretplatiti, a više o raspoloživim naslovima možete saznati ovde.

UPUTSTVO O PRETPLATI
ili kako do knjige po najpovoljnijoj ceni

Mogućnost kupovine knjiga pre njihovog objavljivanja, tj. pretplatu, naša kuća već godinama nudi kao standardnu uslugu svojim čitaocima. Pretplata omogućava da, u fazi pripreme za štampu, a na osnovu informacije koju vam pošaljemo, kupite knjigu po 50% nižoj ceni od one koju će imati kada se nađe u knjižarama.

plaćanje
Pretplatiti se možete na dva načina:
• uplatom predviđenog iznosa u našim prostorijama u Gospodar Jovanovoj 63, u Beogradu, radnim danima od 9 do 17 časova. Uplatu možete obaviti u gotovini ili platnom karticom (Dina, Visa, Master i Maestro).
• uplatom na jedan od sledećih računa

     1. Erste banka 340-22091-05
     2. Raiffeisen banka 265-6030310000326-29

Ukoliko odlučite da novac uplatite preko računa, neophodno je da nas o tome obavestite (telefonom na broj +381 11 262-4334 ili e-poštom na adresu forum@clio.rs) kako bismo mogli precizno da evidentiramo uplatu i predračun sa instrukcijama za plaćanje.

dokaz o uplati
U slučaju da novac uplaćujete direktno u našoj redakciji, dobicete potvrdu koju ćete pokazati prilikom preuzimanja knjige. Ako plaćate preko računa, sačuvajte svoj primerak uplatnice koji će poslužiti kao dokaz o uplati.

preuzimanje knjige
O izlasku knjige iz štampe bićete obavešteni elektronskom porukom, a zatim i telefonom. Knjigu možete preuzeti lično (u našim prostorijama) ili Vam je možemo poslati poštom ( poštanske troškove snosi pretplatnik).

Stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja, predloge i sugestije.
Vaš Clio