CLIO NA SAJMU - ZA AKTIVNE I KREATIVNE

19.10.2015.

60. međunarodni beogradski sajam knjiga
25.10 - 01.11.2015.

ZA AKTIVNE I KREATIVNE POSETIOCE SAJMA

Kao i svake godine, očekuje vas niz iznenađenja tokom Sajma knjiga na našem štandu. Pored programa predstavljanja knjiga i gostovanja autora, proglasićemo Naj Clio kupca, odabrati najkreativniju fotografiju, napraviti izbor 25 najboljih izdanja i poklanjati knjige svakodnevno, tokom Srećnih sati.

 akcije

  1. Izbor 25 zlatnih
  2. Nagradna igra #ClioTopSelfie
  3. Naj Clio kupac i
  4. Srećni sati svakog dana

25 zlatnih

Biramo 25 vama najdražih naslova koji će biti uvršteni u Zlatnu seriju i ponovo objavljeni u novom ruhu. Pošaljite nam svoja 3 najomiljenija naslova na e-adresu forum@clio.rs (sa naznakom 25 zlatnih), Fejsbuk ili Tviter. 25 „glasača“ za Zlatnu seriju dobiće po jednu knjigu iz edicije Gral. Imena dobitnika biće objavljena 5. novembra u 12 h na našem sajtu.

Nagradna igra #ClioTopSelfie

Clio nagrađuje najkreativniju fotografiju snimljenu na Clio štandu tokom Sajma knjiga. Ukoliko ste Clio, Top i Selfie nastrojeni, napravite, pomoću Clio selfie štapa grupnu ili samostalnu fotografiju i postavite je na društvene mreže pod tagom #ClioTopSelfie ili nam je pošaljite na e-adresu forum@clio.rs. Za najboljeg selfi-kreativca pripremili smo odgovarajuću nagradu – knjigu Leva Manoviča koja analizira jezik novih medija sa osvrtom na selfi kulturu. Pobednika ćemo proglasiti 5 novembra u 12h na našem sajtu.

Naj Clio kupac

Sačuvajte račun! Nagrađujemo kupca koji je pri jednoj kupovini na našem štandu kupio Clio izdanja u najvećem iznosu. Akcija traje tokom čitavog sajma, a ime dobitnika će biti objavljeno 5. novembra u podne, na sajtu www.clio.rs. Da biste učestvovali potrebno je da na e-adresu forum@clio.rs pošaljete fotografiju računa i sledeće podatke: ime, prezime, broj računa, iznos i kontakt. Vlasnik računa sa najvećim iznosom biće nagrađen vaučerom u vrednosti od 10.000 dinara. Druga i treća nagrada su vaučeri od 5.000 i 3.000 dinara.

Srećni sati    3+1

Za sve posetioce našeg štanda Srećni sati su - između 10 i 11 sati i 20 i 21 sat su. U to vreme kupci tri knjige, četvrtu (najjeftiniju) dobijaju na poklon.

 

Posetite Cliov štand na Sajmu knjiga od 25. oktobra do 1. novembra 2015. godine.

Arena Hale I Beogradskog sajma; radno vreme sajma od 10h – 21h