SARAJEVSKO I MOSTARSKO PREDSTAVLJANJE KNJIGE MEĐUNARODNO KOMUNICIRANJE

03.04.2015.

U protekla dva dana knjiga Miroljuba Radojkovića, Branimira Stojkovića i Aleksandra Vranješa MEĐUNARODNO KOMUNICIRANJE U INFORMACIONOM DRUŠTVU predstavljena je na fakultetima u Sarajevu i Mostaru.

Na Filozofskom fakultetu u Istočnom Sarajevu goste iz Beograda pozdravila je prodekanka za nauku dr Vjera Vujević, a prisutni studenti i predavači sa zanimanjem su saslušali izlaganja autora i glavnog urednika naše kuće.

Fakultet političkih nauka u sarajevskoj Skenderiji bio je sledeće mesto susreta studenata i profesora iz Sarajeva i Beograda. Svoje zadovoljstvo uspostavljenom saradnjom prva je u svom uvodnom obraćanju izrazila prodekanka za nastavu Lejla Turčilo, a potom i šefica Odseka za žurnalistiku, profesorka Jelenka Voćkić Avdagić.

Dekan Filozofskog fakulteta, dr Zoran Tomić, bio je domaćin susreta u Mostaru koji je održan narednog dana, u četvrtak 2. aprila. Njemu su prisustvovali zainteresovani studenti i profesori  sa različitih fakulteta Mostarskog univerziteta, a bio je prisutan i veliki broj predstavnika medija.

Pogledajte fotografije i medijske izveštaje sa ovih događaja.