×

KORPORACIJSKI IMIDŽ

Nikolas Ind

Prevela sa engleskog Stanislava Baranac

Cilj ove knjige  je da odredi kako korporacijski identitet može da pomogne kompaniji da stekne i zadrži konkurentsku prednost.

Uprkos povećanoj važnosti korporacijskog identiteta kao poslovnog problema, gotovo ništa nije napisano o tom problemu sa strategijske tačke gledišta. Ova oblast je i dalje zamršena i nedovoljno istražena. U prilog ovom gledištu govori i interesantna činjenica da je studija o međunarodnom stavu prema korporacijskom identitetu, urađena 1991. godine, pokazala velike razlike u pristupu ovom problemu... Ljudi se slažu kada je u pitanju važnost korporacijskog identiteta, ali se razlikuju u njegovom definisanju...

Ova knjiga sugeriše da je najkorisniji put za razumevanje korporacijskog identiteta njegovo prihvatanje kao nečeg što utiče i trpi uticaj svega što radna organizacija radi i javno iznosi. Osnovna postavka knjige je da korporacijski identitet, ako se pravilno razume i koristi, treba da igra ozbiljnu ulogu u konkurentnom uspehu. Njen cilj je da odredi kako korporacijski identitet može da pomogne kompaniji da stekne i zadrži konkurentsku prednost.

Nikolas Ind

Nikolas Ind radi kao direktor za savetovanje u oblasti komunikacija firme Jang i partneri.

Godina izdanja : 1996.

Broj strana : 236

Pismo : Latinica

Povez : Broširani

Format : 12 x 20.5

KOMENTARI (0)

Preporuka za čitanje