×

MULTILEVEL MARKETING

Piter Klotijer

Preveo sa engleskog Đorđe Trajković

Multilevel marketing Pitera Klotiera je sveobuhvatni vodič kroz uzbudljiv način poslovanja i precizno objašnjava šta je MLM, na kojim principima se zasniva, kako funkcioniše u praksi i na koji način se posao započinje. 

U svetu danas ima hiljade MLM milionera, a većina ih je to postala u poslednjih desetak godina. To daje sliku potencijala MLM-a za sticanje bogatstva. Možda vi ne želite da se obogatite ali svakako želite da u izvesnoj meri povećate svoje prihode. MLM vam omogućava da steknete dodatni prihod. Možete ga uklopiti u svoj način života i obaveza onako kako vama odgovara... Može vam biti sporedan posao dok prihod od njega ne premaši vaša tekuća primanja i tako vam omogući da napustite stalan, obavezujući posao... Može vam služiti za sticanje dodatnog nedeljnog džeparca, osim ako niste odlučili da u roku od nekoliko godina postanete milioner.

Multilevel marketing Pitera Klotiera je sveobuhvatni vodič kroz uzbudljiv način poslovanja. Knjiga precizno objašnjava šta je MLM, na kojim principima se zasniva, kako funkcioniše u praksi i na koji način se posao započinje. Sadrži sve neophodne informacije o pravilnom pristupu ovom poslu kako za one koji žele da mu se posvete tako i za one koji samo žele da dopune svoje prihode.

Piter Klotijer

Piter Klotier je ceo svoj radni vek posvetio multilevel marketingu.

Godina izdanja : 1997.

Broj strana : 244

Pismo : Latinica

Povez : Broširani

Format : 12 x 20.5

KOMENTARI (0)

Preporuka za čitanje