×

VEŠTINA RUKOVOÐENJA

Rouzmeri Tomson

Preveo sa engleskog Zvonko Jakopović

Knjiga Rouzmeri Tomson govori o tehnikama i sredstvima za uspešno upravljanje uz praktična uputstva, stilom i načinom komuniciranja, donošenjem odluka i planova, motivacijom i nagrađivanjem, sistemom ocenjivanja, metodama usavršavanja i obučavanja, zapošljavanjem i izborom radnika, suočavanjem sa teškim situacijama.

Knjiga Veština rukovođenja posvećena je načinu i metodama rukovođenja u savremenom menadžmentu kao jednom od najbitnijih uslova veće produktivnosti, efikasnosti i profitabilnosti preduzeća i organizacija.

Osnovni cilj svakog preduzeća je rast i razvoj koji je u sve složenijim uslovima privređivanja teško postići. Sposobnost prilagođavanja stalnim promenama u okruženju uslov je opstanka.

Knjiga Rouzmeri Tomson govori o tome kako biti dobar menadžer, kao i o tehnikama i sredstvima za uspešno upravljanje uz praktična uputstva za njihovo ostvarivanje. Bavi se svim aspektima rukovođenja, stilom i načinom komuniciranja, donošenjem odluka i planova, motivacijom i nagrađivanjem, sistemom ocenjivanja, metodama usavršavanja i obučavanja, zapošljavanjem i izborom radnika, suočavanjem sa teškim situacijama.

Rouzmeri Tomson

Rouzmeri Tomson je vodeći pisac i trening menadžer u oblasti rukovođenja ljudskim resursima. Takođe je viši predavač na Poslovnoj školi Otvorenog univerziteta (The Open University Business School) u Velikoj Britaniji.

Godina izdanja : 2000.

Broj strana : 238

Pismo : Latinica

Povez : Broširani

Format : 12 x 20.5

KOMENTARI (0)

Preporuka za čitanje