×

MARKETINŠKE KOMUNIKACIJE

Pol Smit

Preveli sa engleskog Svetlana Stefanov,Đorđe Trajković

Pol Smit je uspeo da stvori sveobuhvatan okvir koji će omogućiti kako praktičarima tako i studentima da bolje razumeju pojedinačne elemente marketinških komunikacija i njihove kombinacije. 

Sada je već skoro svugde prihvaćeno da je integrativni pristup marketinškim komunikacijama od suštinske važnosti za postizanje najboljih rezultata. Pol Smit je uspeo da stvori sveobuhvatan okvir koji će omogućiti kako praktičarima tako i studentima da bolje razumeju pojedinačne elemente marketinških komunikacija i njihove kombinacije. Energičan pristup korišćen u ovoj knjizi čini da ona ne spada u suva akademska dela. U njoj se nalazi i veliki broj praktičnih saveta i slikovitih primera gde su prikazana uspešna rešenja najboljih kompanija svih veličina i na potrošačkom i na industrijskom tržištu.

Pol Smit

Pol Smit predaje marketing na Gildhol univerzitetu u Londonu. Radio je kao konsultant za marketing u SAD i Velikoj Britaniji. Direktor je PRTV u Londonu i specijalista za filmove za obuku iz oblasti marketinških komunikacija.

Godina izdanja : 2002.

Broj strana : 505

Pismo : Latinica

Povez : Broširani

Format : 12 x 20.5

KOMENTARI (0)

Preporuka za čitanje